Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κούκλος: Δείτε τον γιο της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα!

Σε ποιον μοιάζει;

20 Οκτωβρίου 2019 12:29
Κούκλος: Δείτε τον γιο της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα!

Έχετε δει τον γιο της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα; Είναι κουκλάκι!

Ο μικρός ανεβαίνει πάνω στα ντραμς και παίζει σαν επαγγελματίας… Στην περίπτωση του μικρού Ανδρέα το DNA λειτούργησε από νωρίς. Η Σοφία Καρβέλα ανεβάζει συχνά – πυκνά φωτογραφίες του αδερφού της στo Instagram.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Τι κοινό μπορεί να έχουν η Ναταλία Γερμανού, Ρούλα Κορομηλά και Αννίτα Πάνια;

Μπορεί να έχουν πολλά χρόνια διαφορά, έχουν, όμως, τρελή αδυναμία ο ένας στον άλλον… Η Σοφία δεν αφήνει τον Ανδρέα – όταν είναι στην Ελλάδα – από την αγκαλιά της!

Δείτε τις φωτογραφίες του Ανδρέα Καρβέλα:

Αννίτα Πάνια: "Το παιδάκι μου φρικάρει με..." Για πρώτη φορά αποκαλύπτει!

Μια αποκάλυψη για τον γιο της έκανε η Αννίτα Πάνια η οποία επιστρέφει μέσα από το Open tv.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο "Ευτυχείτε" για τα επαγγελματικά της, αλλά και για τη σχέση της με την Άννα Βίσση, ενώ μάλιστα αναφέρθηκε και στον γιο της.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν την ενοχλούν οι παπαρατσικές φωτογραφίες που είναι με τον γιος της, η παρουσιάστρια απάντησε "Το παιδάκι μου φρικάρει με το μωσαϊκό, δεν είναι ωραίο το μωσαϊκό! Στο σημείο δείτε πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Αννίτα Πάνια: Το άγνωστο επαγγελματικό βήμα της παρουσιάστριας που κανείς δεν ξέρει!

Γνωρίζετε ποιο είναι το επαγγελματικό βήμα που είχε κάνει η Αννίτα Πάνια στο παρελθόν; Κανείς δεν ξέρει!

Μια πολυσχιδής προσωπικότητα όπως η Αννίτα Πάνια λογικό είναι να έχει καταπιαστεί με πολλά πράγματα στη ζωή και την καριέρα της! Άλλος άνθρωπος η Αννίτα Πάνια!

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει εκδώσει και βιβλίο, κάτι που αγνοεί ο περισσότερος κόσμος, αφού έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια! Το 2002 η Αννίτα Πάνια είχε συγγράψει τον βιβλίο με τίτλο "Η εκδίκηση του κ@λόχαρτου". Ποια ήταν η υπόθεση όμως;

"Καλωσήρθατε σ' έναν καινούριο κόσμο. Σ' έναν κόσμο όπου τα μικρά, καθημερινά αντικείμενα έχουν συναισθήματα, λαλιά και προσωπικότητα. Στον κόσμο αυτό, οι βελόνες των πικάπ ερωτεύονται δίσκους ξεχασμένους από το χρόνο μα γλυκόηχους, οι χημικές ουσίες δραπετεύουν από τα εργαστήρια και επαναστατούν, τα παχυντικά συστατικά των γλυκών απενοχοποιούνται και αυτονομούνται... και τα χαρτιά υγείας διεκδικούν μια τιμητική θέση στην Ιστορία - και την κερδίζουν. Τελικά, ο κόσμος των πραγμάτων είναι πραγματικός ή όχι;
Πάντως όπως και να 'χει, αυτός είναι ο κόσμος της Αννίτας...".

Αυτά αναφέρονται στην περιγραφή και όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να το αναζητήσουν από τις εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί. Σίγουρα θα πρόκειται για κάτι ανατρεπτικό...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share