Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ουρά οι κοπελίτσες… Δείτε πόσο κούκλος έχει γίνει ο γιος του Χρήστου Δάντη!

Κούκλος!

21 Οκτωβρίου 2019 14:18
Ουρά οι κοπελίτσες… Δείτε πόσο κούκλος έχει γίνει ο γιος του Χρήστου Δάντη!

Ο μεγάλος γιος του Χρήστου Δάντη έγινε 19 ετών και η ανάρτησή του στο Instagram για τις γενέθλιες ευχές μάς ξάφνιασε καθώς είναι ένας κούκλος. Ο Χριστόφορος που είναι γιος του γνωστού τραγουδιστή από τον γάμο του με την Κατερίνα Τοπάζη εκτός από ένα πολύ όμορφο αγόρι, είναι και ταλαντούχος!

Δείτε επίσης: Νίκος Χατζηνικολάου: Αυτός είναι ο αδερφός του! Είναι ολόιδιοι!

Ασχολείται με τη μουσική, παίζει κιθάρα και τραγουδάει. Μάλιστα σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει το πρώτο single του συγκροτήματος «Dreamless» του οποίου είναι μέλος.

Ο 19χρονος Χριστόφορος έχει καλλιτεχνική «φλέβα» και κληρονόμησε το γονίδιο της μουσικής από τους γονείς του.

«Ρε συ, πότε πήγες 19 και δεν το κατάλαβα»; έγραψε ο περήφανος μπαμπάς Χρήστος Δάντης για το μεγάλο του γιο.

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Γιατί έχει ίδιο όνομα με το γιο του;

Το ευρύ κοινό γνώρισε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής Master Chef, όμως οι λάτρεις του καλού φαγητού τον γνώριζαν ήδη πολύ καλά.

Δείτε επίσης: O Δημήτρης Σκαρμούτσος προτείνει: Μοσχαρίσια μπριζόλα με πετιμέζι, μαύρη μπίρα και σινάπι!

Ο γοητευτικός σεφ μίλησε στο "Πρωινό" του Αντ1 και ήταν πιο αποκαλυπτικός από ποτέ!

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος εκτός από τα νέα επαγγελματικά του πρότζεκτ και το Master Chef, μίλησε και για τον μεγάλο του γιο και συγκεκριμένα για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε στο παρελθόν, συγκινώντας τους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα, όταν ερωτήθηκε γιατί έχει το ίδιο όνομα με τον μεγάλο γιο του, ο ταλαντούχος σεφ απάντησε:

«Έχω δώσει το όνομά μου στο μεγάλο μου τον γιο γιατί είχε ένα θέμα ιατρικό και έπρεπε να πάρουμε μία απόφαση πολύ σύντομα. Και είπαμε με τη γυναίκα μου να το πούμε «Δημήτρη». Ήταν μία απόφαση που πάρθηκε πολύ γρήγορα και ήταν και ένα όνομα που μας άρεσε, οπότε το είπαμε το παιδί «Δημήτρη». Είχε ένα θέμα με την καρδιά του όταν γεννήθηκε…»

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Έριξε άκυρο στο MasterChef και το Star! - Τι του ζήτησαν και τους είπε πανηγυρικά όχι;

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκάλυψε το άκυρο που έριξε στο MasterChef και την μεγάλη απαίτηση της παραγωγής του ριάλιτι του Star!

O σεφ ανέφερε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» τους λόγους που πήρε την απόφαση να μην είναι στο ριάλιτι μαγειρικής!

Ο ίδιος, τόνισε ότι η παραγωγή του είχε ζητήσει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο κάνει κριτική στους παίκτες, όπως επίσης και το ντύσιμό του.

Συγκεκριμένα είπε: «Η μαγειρική είναι ένα δύσκολο επάγγελμα κι ένα τρελό επάγγελμα μέχρι που έκανα τηλεόραση. Όπου εκεί είπα ότι εντάξει ρε φίλε, εμείς οι μάγειρες είμαστε άγιοι μπροστά στους ανθρώπους που κάνουν τηλεόραση, πώς το αντέχουν αυτό αυτοί οι άνθρωποι.

Δεν βλέπω MasterChef. Εγώ δεν μπορούσα πλέον να το εξυπηρετήσω έτσι όπως ήθελε το κανάλι να το κάνει.»!

Και πρόσθεσε: «Δηλαδή, το κανάλι καλώς ήθελε να το κάνει διαφορετικά. Τα πάντα όλα, από τον τρόπο που θα ντύνεστε… Εγώ είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος ντύνομαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

Όταν έρχονται και μου λένε ότι αυτός ο τρόπος θα αλλάξει, έχουμε άλλο πράγμα στο μυαλό μας… Από τον τρόπο που ντύνεσαι μέχρι τον τρόπο που κάνεις την κριτική σου… Δεν μπορούσα να το εξυπηρετήσω».

Σαν δυο σταγόνες νερό: Αυτός είναι ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου!

Είναι σαν δυο σταγόνες νερό ο Γιάννης Πλούταρχος με τον γιο του και αυτό θέλησε να μοιραστεί ο τραγουδιστής...

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος έκανε πρόσφατα λογαριασμό στο Instagram και μάλιστα είναι πολύ ενεργός χρήστης της κοινωνικής πλατφόρμας.

Ο τραγουδιστής μοιράζεται με τους followers του στιγμές από την καθημερινότητά του, αγαπημένα του τραγούδια, αλλά και πιο ιδιαίτερες στιγμές όπως αυτή με τον γιο του.

Μάλιστα, ο περήφανος μπαμπάς Γιάννης Πλούταρχος θέλησε να βάλει ένα κουίζ στους διαδικτυακούς φίλους του και γι’ αυτό τον λόγο δημοσίευσε μια φωτογραφία δική του σε νεαρή ηλικία και μια του μεγάλου του γιου, Γιώργου και έγραψε: «Μοιάζω καθόλου με το Γιο μου?».

Πάθαμε πλάκα: Αυτή είναι η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου!

Την είδαμε και πάθαμε πλάκα! Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου πραγματικά είναι μια κούκλα και όπως φαίνεται έχει και καλή φωνή!

Γνωρίζατε ό,τι εκτός από τον γιο του Γιάννη Πλούταρχου και η μεγάλη του κόρη κληρονόμησε το ταλέντο του στο τραγούδι. Η όμορφη Κατερίνα έχει πολύ ωραία φωνή και δείτε την να τραγουδάει με τον πατέρα της αλλά και τον αδελφό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share