Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αγνώριστος ο Χρήστος Δάντης! Η φωτογραφία που μας άφησε άφωνους!

Απίστευτο!

20 Μαΐου 2019 15:09
Αγνώριστος ο Χρήστος Δάντης! Η φωτογραφία που μας άφησε άφωνους!

Άφωνους μας άφησε η φωτογραφία του Χρήστου Δάντη, αφού όπως θα δείτε και εσείς είναι αγνώριστος!

Έπεσε στα χέρια μας, μια φωτογραφία του τραγουδιστή από το μακρινό παρελθόν και συγκεκριμένα από τη δεκαετία του '90, όπου ακόμα βρισκόταν στην αρχή της καριέρας του.

Στη φωτογραφία, ο Χρήστος Δάντης είναι κυριολεκτικά παιδάκι! Δίπλα του κάθεται ο επίσης εξαιρετικός Έλληνας τραγουδιστής, Κώστας Τουρνάς.

Δείτε την φωτογραφία:

Χρήστος Δάντης: Το συγκινητικό μήνυμα που "ρίχνει" το Instagram!

Ο Χρήστος Δάντης έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του Χριστόφορο! Είχε τα γενέθλια του και θέλησε να του ευχηθεί μέσα από τα social media.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία του Χριστόφορου, γράφοντας στην λεζάντα του «Ρε συ, πότε έφτασες 19 δεν πήρα χαμπάρι! Πολύχρονος γιε μου!».

Τον Χριστόφορο ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγο του Κατερίνα Τοπάζη. Ο 19χρονος ασχολείται με τη μουσική, αλλά και με την υποκριτικής, καθώς συμμετέχει στην σειρά του Alpha «Τατουάζ».

Ποιο είναι το αγοράκι της φωτογραφίας; Πρόκειται για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή!

Το αγοράκι που βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία είναι πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής! Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να τον αναγνωρίσετε!

Ο καλλιτέχνης ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο instagram! Ο λόγος για τον Χρήστο Δάντη, ο οποίος θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια με μία φωτογραφία όπου κρατάει ένα τσιγάρο στο χέρι!

«Μια ζωή Ροκιά κι Αλητεία...», ήταν το σχόλιο του τραγουδιστή. Έχετε δει την κούκλα κόρη του Χρήστου Δάντη;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share