Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Γιατί έχει ίδιο όνομα με το γιο του;

Για δες!

19 Σεπτεμβρίου 2019 14:41
Δημήτρης Σκαρμούτσος: Γιατί έχει ίδιο όνομα με το γιο του;

Το ευρύ κοινό γνώρισε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής Master Chef, όμως οι λάτρεις του καλού φαγητού τον γνώριζαν ήδη πολύ καλά.

Δείτε επίσης: O Δημήτρης Σκαρμούτσος προτείνει: Μοσχαρίσια μπριζόλα με πετιμέζι, μαύρη μπίρα και σινάπι!

Ο γοητευτικός σεφ μίλησε στο "Πρωινό" του Αντ1 και ήταν πιο αποκαλυπτικός από ποτέ!

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος εκτός από τα νέα επαγγελματικά του πρότζεκτ και το Master Chef, μίλησε και για τον μεγάλο του γιο και συγκεκριμένα για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε στο παρελθόν, συγκινώντας τους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα, όταν ερωτήθηκε γιατί έχει το ίδιο όνομα με τον μεγάλο γιο του, ο ταλαντούχος σεφ απάντησε:

«Έχω δώσει το όνομά μου στο μεγάλο μου τον γιο γιατί είχε ένα θέμα ιατρικό και έπρεπε να πάρουμε μία απόφαση πολύ σύντομα. Και είπαμε με τη γυναίκα μου να το πούμε «Δημήτρη». Ήταν μία απόφαση που πάρθηκε πολύ γρήγορα και ήταν και ένα όνομα που μας άρεσε, οπότε το είπαμε το παιδί «Δημήτρη». Είχε ένα θέμα με την καρδιά του όταν γεννήθηκε…»

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Έριξε άκυρο στο MasterChef και το Star! - Τι του ζήτησαν και τους είπε πανηγυρικά όχι;

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκάλυψε το άκυρο που έριξε στο MasterChef και την μεγάλη απαίτηση της παραγωγής του ριάλιτι του Star!

O σεφ ανέφερε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» τους λόγους που πήρε την απόφαση να μην είναι στο ριάλιτι μαγειρικής!

Ο ίδιος, τόνισε ότι η παραγωγή του είχε ζητήσει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο κάνει κριτική στους παίκτες, όπως επίσης και το ντύσιμό του.

Συγκεκριμένα είπε: «Η μαγειρική είναι ένα δύσκολο επάγγελμα κι ένα τρελό επάγγελμα μέχρι που έκανα τηλεόραση. Όπου εκεί είπα ότι εντάξει ρε φίλε, εμείς οι μάγειρες είμαστε άγιοι μπροστά στους ανθρώπους που κάνουν τηλεόραση, πώς το αντέχουν αυτό αυτοί οι άνθρωποι.

Δεν βλέπω MasterChef. Εγώ δεν μπορούσα πλέον να το εξυπηρετήσω έτσι όπως ήθελε το κανάλι να το κάνει.»!

Και πρόσθεσε: «Δηλαδή, το κανάλι καλώς ήθελε να το κάνει διαφορετικά. Τα πάντα όλα, από τον τρόπο που θα ντύνεστε… Εγώ είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος ντύνομαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

Όταν έρχονται και μου λένε ότι αυτός ο τρόπος θα αλλάξει, έχουμε άλλο πράγμα στο μυαλό μας… Από τον τρόπο που ντύνεσαι μέχρι τον τρόπο που κάνεις την κριτική σου… Δεν μπορούσα να το εξυπηρετήσω».


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share