Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Περιμένει το τέταρτο παιδί τους γυναίκα Έλληνα μπασκετμπολίστα!

Απίστευτο!

14 Οκτωβρίου 2019 12:32
Περιμένει το τέταρτο παιδί τους γυναίκα Έλληνα μπασκετμπολίστα!

Μετά την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη, που περιμένουν το 6ο τους παιδί, άλλο ένα ζευγάρι περιμένει να φέρει στον κόσμο ένα ακόμα μέλος στην οικογένεια. Είναι έγκυος και η κουμπάρα τους, Φανή Σκούφη, σύζυγος του διεθνούς μπασκετμπολίστα Νίκου Ζήση, και βρίσκεται στον 5 μήνα της εγκυμοσύνης της.

Δείτε επίσης: Σοκ! Πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι έγκυος!

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρεις ακόμα γιους και ζουν μαζί στην Ισπανία, γιατί ο Ζήσης παίζει στην Μπανταλόνα.

Παντρεύτηκαν το 2010 στη Χαλκιδική και από τότε έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια. Το πρώην μοντέλο ακολουθεί τον μπασκετμπολίστα όπου τον πάνε οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις!

Σε πελάγη ευτυχίας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έγκυος η σύντροφός του!

Η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως είναι έγκυος.

Όπως φαίνεται και από το “post” παρακάτω δημοσιευμένο, το πρώτο παιδάκι του ζευγαριού είναι αγόρι!

Με την ευκαιρία διαβάστε: Τι είπε ο ΛεΜπρον για Αντετοκούνμπο:" Θα ανακτήσω τον θρόνο μου.."

Είναι μία πολύ χαρμόσυνη είδηση για τον Γιάννη και τη Μαράια αλλά κι ολόκληρη την οικογένεια Αντετοκούνμπο και φυσικά της συντρόφου του.

Η Μαράια προφανώς θα γεννήσει κατά τη διάρκεια της σεζόν μια και πρέπει να είναι 3-4 μηνών έγκυος (εξηγείται από το γεγονός ότι έγινε γνωστό το φύλο), σκορπώντας χαρά και νέα δύναμη στον Αντετοκούνμπο που σε ηλικία μόλις 24-25 χρονών θα γίνει πατέρας.

Οι δύο νέοι επισφραγίζουν με το πρώτο τους παιδί την αγάπη που τους δένει κι ο Γιάννης αποδεικνύει πως είναι άνθρωπος της οικογένειας, της δέσμευσης, της ασφάλειας που του προσφέρει η οικογενειακή ζωή, όπως ακριβώς κι ο συχωρεμένος ο πατέρας του, Τσαρλς.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την ανάρτηση της Μαράια με τη χαρακτηριστική λεζάντα: “Baby freak” έρχεται σύντομα! Και υπάρχει ένα next δίπλα στο όνομα της φανέλας του Αντετοκούνμπο.

Ευχάριστα νέα για την Ολυμπία Χοψονίδου! Έγκυος για 6η φορά!

Ευχάριστα τα νέα για την Ολυμπία Χοψονίδου! Έγκυος για 6η φορά!

Δεν σταματάει ο αρχηγός του Ολυμπιακού! Η Ολυμπία Χοψονίδου ανακοίνωσε στον Βασίλη Σπανούλη πως θα γίνει πατέρας για έκτη φορά. Η επική αντίδραση του.

To έκτο τους παιδί περιμένουν οι Βασίλης Σπανούλης και Ολυμπία Χοψονίδου. Μετά τα τρία τους αγόρια, τον Θανάση, τον Βασίλη και τον Δημήτρη και τις δύο κόρες που ακολούθησαν, Αιμιλία και Αναστασία, σειρά παίρνει το επόμενο!

Η σύζυγος του αρχηγού του Ολυμπιακού, ανέβασε στο instagram ένα video με την στιγμή που ανακοινώνει στον Βασίλη Σπανούλη, το γεγονός πως είναι έγκυος για έκτη φορά! Απολαύστε το video, όπως και την τρομερή αντίδραση του 37χρονου γκαρντ.

Δεν ξέρουμε αν θα παίξει ρόλο, αλλά η ιστορία έχει αποδείξει πως κάθε φορά που η Ολυμπία Χοψονίδου είναι έγκυος, ο Βασίλης Σπανούλης φτάνει τουλάχιστον σε τελικό του Final Four. Όταν είναι αγόρι κατακτά το τρόπαιο και όταν είναι κορίτσι, αρκείται στη συμμετοχή στον τελικό. Με το καλό!

Θα πάθετε πλάκα: Δείτε πόσα κιλά πήρε η Δούκισσα Νομικού στην εγκυμοσύνη!

Με αγωνία περιμένει τον ερχομό της κόρης της και η μέρα που η Δούκισσα Νομικού θα κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της κοντοζυγώνει. Η παρουσιάστρια και μοντέλο αποκάλυψε πόσα κιλά έχει προσθέσει στη δεύτερη εγκυμοσύνη της αλλά και για το πώς θα είναι η επιστροφή της στο σπίτι με δυο μωρά.

Δείτε επίσης: Δούκισσα Νομικού: Αυτή είναι η ηλικία της! Θα μείνετε άφωνοι!

Μέχρι στιγμής, όπωε είπε, έχει πάρει 11, όσα δηλαδή και στην πρώτη!

Ακόμα δήλωσε ότι ο πρώτος γιος της, που σε λίγες μέρες θα γίνει μόλις 18 μηνών, δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι θα αποκτήσει αδερφάκι.Μέχρι στιγμής βέβαια βλέπει την κοιλιά και λέει με χαρά «baby»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share