Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ολυμπία Χοψονίδου: Γιατί την έχει αφήσει μόνη της με τα παιδιά ο Βασίλης Σπανούλης;

Στον Αστέρα Βουλιαγμένης!

22 Μαρτίου 2019 19:55
Ολυμπία Χοψονίδου: Γιατί την έχει αφήσει μόνη της με τα παιδιά ο Βασίλης Σπανούλης;

Στον Αστέρα Βουλιαγμένης εθεάθη η γυναίκα του Βασίλη Σπανούλη Ολυμπία Χοψονίδου μόνη της με τα παιδιά της! Τι συμβαίνει και είναι μόνη μαζί τους;

Στενή σχέση δένει την Ολυμπία Χοψονίδου με τη θάλασσα, αφού δεν την αποχωρίζεται χειμώνα-καλοκαίρι και μάλιστα μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη και τα παιδιά έκαναν το πρώτο τους μπάνιο!

Ακόμα και όταν δεν βουτάει, απολαμβάνει να κάνει βόλτες στην παραλία, έχοντας συνήθως παρέα τα παιδιά της, στα οποία αφιερώθηκε όταν άφησε πίσω της το μόντελινγκ, μετά τον γάμο της το 2009 με τον μπασκετμπολίστα −αρχηγό του Ολυμπιακού σήμερα− Βασίλη Σπανούλη.

Έτσι λοιπόν ήταν αναμενόμενο να ξεκινήσει από νωρίς τα μπάνια φέτος την άνοιξη, με το Youweekly.gr να τη συναντά την περασμένη Δευτέρα στον Αστέρα της Βουλιαγμένης μαζί με δύο από τα πέντε παιδιά της. Την παράσταση βέβαια έκλεψε η μικρότερη κόρη της, Αναστασία, που με τα νάζια και τα σκέρτσα της δεν άφησε τη μαμά της σε ησυχία, ενώ κι εκείνη την καμαρώνει και την προσέχει σαν τα μάτια της.

«Το αποκορύφωμα ήταν όταν άρχισε να κλαίει ζητώντας να παίξει με τα κουβαδάκια της», μας περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες, μέχρι που η Ολυμπία Χοψονίδου τής έκανε το χατίρι, ενώ λίγη ώρα αργότερα αποχώρησαν οικογενειακώς.

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ:

Πηγή: youweekly.gr

Τι είχε δηλώσει ο Βασίλης Σπανούλης για την γυναίκα του;

Θεοφάνεια: Τα παιδιά πασίγνωστης Ελληνίδας βούτηξαν για τον Σταυρό!

Η παρουσιάστρια μαζί με τα παιδιά της βούτηξαν στην θάλασσα για να πιάσουν τον Σταυρό!

Ο λόγος για την Ολυμπία Χοψονίδου και τα τέσσερα παιδιά της. Η Ολυμπία Χοψονίδου έχει αδυναμία στην οικογένεια της και αφιερώνει πολύ χρόνο στο να περνάει στιγμές μαζί τους.

Η ευτυχισμένη μαμά μαζί με τα τέσσερα παιδιά της πήρε την απόφαση να βουτήξει στο νερό και να προσπαθήσουν να πιάσουν τον Σταυρό. Μπορεί να μην τα κατάφεραν, παρόλα αυτά ήταν μια εμπειρία που θα τους μείνει.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε τις φωτογραφίες τους γράφοντας στην λεζάντα «Χρονια πολλα με Υγεια!! Ελπιζω να εχουμε κ εμεις υγεια γιατι πραγματικα φετος παγωσαμε».

Διαβάστε περισσότερα θέματα lifestyle στο Athensmagazine.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share