Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ημέρα ευτυχίας για την Σία Κοσιώνη: Ανακοίνωσε δημόσια τα ευχάριστα!

Λάμπεις!

10 Οκτωβρίου 2019 07:31
Ημέρα ευτυχίας για την Σία Κοσιώνη: Ανακοίνωσε δημόσια τα ευχάριστα!

Η Σία Κοσιώνη θέλησε να... ανακοινώσει δημόσια τα ευχάριστα νέα! Ημέρα ευτυχίας για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ.

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του καναλιού, δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με το παιδί της. "Η ζωή είναι...": Το μήνυμα όλο νόημα της Σίας Κοσιώνη!

Σε αυτήν φαίνεται ο γιος της να κρατά ένα παιχνίδι και να αστειεύεται με την μητέρα του. Η ίδια έχει ανεβάσει ξανά στο παρελθόν φωτογραφία με τον γιο της, δείχνοντας τη μεγάλη αδυναμία που του έχει.

Στην ανάρτηση που έκανε η Σία Κοσιώνη για τα γενέθλια του γιου της, έγραψε χαρακτηριστικά: "Ναι, θα τα πω όλο το τραγουδάκι, σε όλες τις γλώσσες και πολλές φορές! Να σε χαιρόμαστε γιόκα μου! #2 #two #twoyearsold #terrible twos #birthday #happybirthday #birthdayboy #9thoctober #happy #happytogether #love #forever".

Δείτε την ανάρτηση:

Ένα... παλάτι για την Σία Κοσιώνη: Αυτό είναι το "σπίτι" της!

Μία φωτογραφία από το καινούργιο της "σπίτι", δημοσίευσε πριν καιρό η Σία Κοσιώνη στο Instagram!

Η Σία Κοσιώνη ωστόσο δεν ανέβασε το.... κανονικό της σπίτι αλλά την επαγγελματική στέγη της στο ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα φέτος παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ από ένα ολοκαίνουργιο, υπερσύγχρονο στούντιο και φυσικά ανέβασε περήφανη σχετική φωτογραφία στο Instagram! Χαμογελάει ξανά η Σία Κοσιώνη!

Δείτε την ανάρτηση:

Σία Κοσιώνη: Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει!

Εσείς γνωρίζετε τι έχει σπουδάσει η Σία Κοσιώνη; Δεν φαντάζεστε...

Η Σία Κοσιώνη έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τον Κώστα Μπακογιάννη...Πέρα όμως από αυτό είναι και επαγγελματίας στον χώρο της δουλειάς της. Επιστροφή... στην τραγωδία για τη Σία Κοσιώνη! Δύσκολες στιγμές!

Σοβαρή και πάντα μετρημένη στις κινήσεις της. Φυσικά όλοι γνωρίζουμε τις σπουδές της πάνω στην δημοσιογραφία. Δεν σταματά όμως εκεί, αφού πέρα από αυτό έχει κάνει και κάποιες άλλες σπουδές που είναι άγνωστο στους περισσότερους...

Αποφοίτησε λοιπόν από το τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στη Θεσσαλονίκη άρχισε και τη σταδιοδρομία της μέσω του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και του τύπου.

Σπούδασε όμως και οικονομικά στο London School of Economics και πραγματοποίησε μεταπτυχιακό με θέμα "New Media, Information and Society".

Σία Κοσιώνη - αγνώριστη: Δείτε την ασυνήθιστη φωτογραφία που κυκλοφόρησε!

Η Σία Κοσιώνη είναι από τις δημοσιογράφους που δραστηριοποιούνται και στα social media.

Συχνά, η Σία Κοσιώνη μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους υλικό τόσο από την προσωπική της ζωή όσο και από την επαγγελματική της δραστηριότητα, κάτι που έκανε για ακόμα μία φορά μερικές ώρες πριν.

Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ανάρτησε μία λήψη στην οποία ποζάρει εντελώς αμακιγιάριστη στο γραφείο της, με τα σχόλια των followers της να είναι πολλά.

Πρόκειται για μία εικόνα στην οποία η Σία Κοσιώνη δεν μας έχεις συνηθίσει, μιας και σε κάθε της εμφάνιση τη βλέπουμε ιδιαιτέρως προσεγμένη.

Πώς σας φαίνεται η Σία Κοσιώνη;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share