Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαρία Μπεκατώρου: Αυτό είναι το επαγγελματικό βήμα που θέλει να κάνει! Αποκάλυψη σοκ!

Δεν φαντάζεστε!

24 Αυγούστου 2019 15:16
Μαρία Μπεκατώρου: Αυτό είναι το επαγγελματικό βήμα που θέλει να κάνει! Αποκάλυψη σοκ!

Εσείς ξέρετε ποιο είναι το επαγγελματικό βήμα που θα ήθελε να κάνει η Μαρία Μπεκατώρου; Η αποκάλυψη από την ίδια!

Τη σεζόν που μας πέρασε, η αγαπημένη παρουσιάστρια του ANT1, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής "Για την παρέα". Μέσα από την κουβέντα που είχε η Μαρία Μπεκατώρου με τον Νίκο Μουτσινά, μάθαμε τι εκπομπή θα ήθελε να κάνει η παρουσιάστρια. Προδοσία για την Μαρία Μπεκατώρου! Τι αποκάλυψε;

Συγκεκριμένα, όταν η Μαρία Μπεκατώρου ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή τι άλλο θα ήθελε να κάνει εκτός από πρωινό και τηλεπαιχνίδι εκείνη απάντησε πως θα ήθελε να παρουσιάσει μια εκπομπή μαγειρικής! Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά έκανε αυτή την αποκάλυψη!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Όντως; Αυτή είναι η ηλικία της Μαρίας Μπεκατώρου!

Ξέρετε ποια είναι η ηλικία της Μαρίας Μπεκατώρου;

Η παρουσιάστρια έγινε περισσότερο γνωστή από τη συμμετοχή της στο σόου Just the 2 of us. Σήμερα παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 το τηλεπαιχνίδι Still Standing το οποίο σαρώνει σε τηλεθέαση! Αυτό είναι το πραγματικό ύψος της παρουσιάστριας!

Πότε γεννήθηκε; Η Μαρία Μπεκατώρου γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1974 που σημαίνει πως έχει κλείσει τα 45 της χρόνια. Μάλιστα σε μια συνέντευξή της αποκάλυψε την ηλικία της, δείχνοντας πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

"Να σου πω την αλήθεια, δεν νιώθω και πολύ ότι μεγαλώνω. Είμαι 45, αλλά δεν το πολυσκέφτομαι. Όχι για να μην επηρεαστώ, αλλά δεν το έχω καν στο μυαλό μου. Καταλαβαίνω ότι μεγαλώνω βλέποντας τα παιδιά των φίλων μου ή τα βαφτιστήρια μου. Αλλά δεν με πολυνοιάζει κιόλας. Άσε που είμαι μικροκαμωμένη, υπερκινητική, τρέχω και αυτό βοηθάει κατά κάποιον τρόπο. Νομίζω ότι οι άλλοι επιμένουν να μου το υπενθυμίζουν και δεν το καταλαβαίνω", είπε η παρουσιάστρια.

Θα πάθετε πλάκα: Αυτή είναι η πεθερά της Μαρίας Μπεκατώρου!

Οι σχέσεις τους είναι άριστες και οι δύο τους μοιράζονται πολλές στιγμές όταν τους το επιτρέπει το πρόγραμμά τους.

Ο λόγος για την Μαρία Μπεκατώρου και την πεθερά της, την μητέρα του συζύγου της Αντώνη Αλεβιζόπουλου τις οποίες απαθανάτισαν στην πρεμιέρα της παράστασης «Priscilla, η Βασίλισσα της Ερήμου», στο θέατρο Badminton, ένα βράδυ του Μαΐου.

Η Μαρία Μπεκατώρου και η πεθερά ντυμένες κομψά, πόζαραν στο φακό με χαμόγελο! Δείτε όταν η Μαρία Μπεκατώρου προοριζόταν για νύφη του Καρατζαφέρη!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share