Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Προδοσία για την Μαρία Μπεκατώρου! Τι αποκάλυψε;

Τι είχε πει σε συνέντευξή της;

22 Αυγούστου 2019 13:04
Προδοσία για την Μαρία Μπεκατώρου! Τι αποκάλυψε;

Για προδοσία είχε μιλήσει η Μαρία Μπεκατώρου σε παλαιότερη συνέντευξή της!

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια του Still Standing, μέσω μια συνέντευξης είχε εξομολογηθεί ένα προσωπικό της θέμα, που την ώθησε στο να αναθεωρήσει τη στάση της απέναντι στους ανθρώπους.

Ποιο λάθος που έκανες δεν θα ήθελες με τίποτα να το επαναλάβεις;

Κάποτε εμπιστεύτηκα λάθος άνθρωπο. Είχα μιλήσει σε «δικό μου» πρόσωπο για ένα θέμα και με πρόδωσε. Ήταν σε φιλικό επίπεδο η συγκεκριμένη προδοσία, και απογοητεύτηκα. Από τότε έχω, ως αρχή μου, να μη μιλάω σε ανθρώπους που δεν ξέρω καλά, μόνο και μόνο επειδή είμαι ευάλωτη. Πρέπει να τσεκάρεις πολλές φορές έναν φίλο σου για να πεις ότι είναι φίλος σου. Κι αν δεν ξέρεις κάποιον καλά, τότε καλό είναι να μην τα λες όλα. Εγώ, την πάτησα και πήρα το μάθημά μου!

Παραμένεις, όμως, ευκολόπιστη κι ας προδόθηκες…

Όχι, δεν είμαι πια. Έχεις δίκιο, κάποτε ήμουν πολύ καλοπροαίρετη κι ευκολόπιστη. Όχι πια.

Δεν φαντάζεστε τι έκανε η Μαρία Μπεκατώρου στις διακοπές της!

Για ακόμη μια φορά, η Μαρία Μπεκατώρου απέδειξε πόσο ακομπλεξάριστη είναι. Δεν φαντάζεστε τι έκανε στις διακοπές της!

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Κεφαλλονιά απολαμβάνει η παρουσιάστρια του ANT1. H Μαρία Μπεκατώρου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και μας δείχνει πόσο όμορφα περνάει. Μαρία Μπεκατώρου: Μας έδειξε το αληθινό της πρόσωπο και μαλλιά!

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου τη βλέπουμε να έχει επισκεφτεί έναν ζωγράφο! Λέτε να την ζωγράφισε;

Δείτε την ανάρτηση:

Τα χάσαμε: Αυτό είναι το πραγματικό κορμί της Μαρίας Μπεκατώρου!

Ναι, τα χάσαμε με την Μαρία Μπεκατώρου και με το κορμί της...

Γιατί;

Μα φυσικά γιατί φαίνεται αψεγάδιαστο... Η πετυχημένη παρουσιάστρια αγαπά πολύ να μοιράζεται δικές της στιγμές με το κοινό της αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν την έχουμε δει και πολλές φορές να ποζάρει με το μαγιό της στην κάμερα. Αδίκως όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία γιατί διαθέτει ένα πολύ ωραίο κορμί.

Η Μαρία Μπεκτατώρου βρίσκεται εδώ και μέρες στην αγαπημένη της Κεφαλονιά και περνά στιγμές χαλάρωσης με τους δικούς της ανθρώπους!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share