Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Άλλος άνθρωπος ο Ανδρέας Μικρούτσικος!

Θα μείνετε άφωνοι!

19 Αυγούστου 2019 10:13
Άλλος άνθρωπος ο Ανδρέας Μικρούτσικος!

Πραγματικά άλλος άνθρωπος είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος!

Ο παρουσιαστής, εδώ και χρόνια έχει χαθεί, αφήνοντας όλη τη δημοσιότητα πίσω του.

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο να περνά κατάθλιψη αλλά και οικονομική καταστροφή! Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο καρκίνος τους χτύπησε την πόρτα!

Συγκεκριμένα, είχε ειπωθεί ότι ο παρουσιαστής στο πρόσφατο παρελθόν ζούσε με τον φόβο να του πάρουν το σπίτι αφού δεν μπορούσε να αποπληρώσει τα χρέη του. Η αλήθεια είναι πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος, έχει πάρα πολύ καιρό να κάνει μια δημόσια εμφάνιση..Γεγονός που προβληματίζει τους πάντες.

Πριν καιρό, η Σοφία Βόσσου σε συνέντευξή της στο "Έλα Χαμογέλα", αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο λέγοντας: "Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μιλάμε πού και πού, περνάει μία περίοδο μοναχική. Δεν είναι και πολύ των τηλεφώνων. Όταν εκείνος αποφασίσει και θέλει να βγει από το κλουβί του, θα βγει. Ο Ανδρέας ξέρει ότι θα είμαι εκεί όταν χρειαστεί και ξέρω και εγώ ότι θα είναι εκεί αν τον χρειαστώ".

Στην ερώτηση αν σκοπεύει να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πράγματα ο αγαπημένος παρουσιαστής, εκείνη απάντησε: "Διόλου απίθανο να ξαναγυρίσει στα πράγματα και πάλι να κάνει και σπουδαία πράγματα. Ο Ανδρέας είναι δίδυμος. Είναι σαν τον φοίνικα, εκεί που τον βλέπεις κάτω, είναι ξαφνικά πάνω. Το θεωρώ σχεδόν σίγουρο εγώ ότι θα ξαναγυρίσει".

Έτσι έχασε όλα του τα χρήματα ο Ανδρέας Μικρούτσικος!

Τον τρόπο με τον οποίο ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχασε όλα του τα χρήματα εξήγησε on air η Τατιάνα Στεφανίδου, μιλώντας για τις οικονομικές δυσκολίες που τον οδήγησαν στο να απομονωθεί.

«O Ανδρέας έβγαλε πάρα πολλά λεφτά από την τηλεόραση. Ξέρουμε όλοι και εκείνος το ήξερε, ότι η τηλεόραση είναι εφήμερη. "Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι...": Συγκίνηση!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share