Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νίκος Καρβέλας: Γι αυτό τον λόγο χώρισε από την Άννα Βίσση!

Για πρώτη φορά στην δημοσιότητα!

5 Αυγούστου 2019 08:57
Νίκος Καρβέλας: Γι αυτό τον λόγο χώρισε από την Άννα Βίσση!

Η Άννα Βίσση ,η απόλυτη του ελληνικού πενταγράμμου είχε δώσει μία συνέντευξη και είχε μιλήσει για πολλά!Μέσα σε αυτά και για την σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα!

"Δεν έχω λόγο πια να μιλάω, δεν γουστάρω να μιλάω. Τόσο χρόνια ο κόσμος με ξέρει, γνωρίζει και τη δουλειά μου και εμένα. Να βγω να πω τι; Ακολουθώ τη λογική αυτή και δεν μου έχει βγει σε κακό. Δεν έχω δώσει συνέντευξη εδώ και χρόνια".

Όσον αφορά στον Νίκο Καρβέλα είπε τα εξής: "Αν κάναμε σεξ με τον Νίκο δε θα είχε αλλάξει τίποτα!". Κατόπιν, συμπλήρωσε πως η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής της ήταν όταν είπε "απεταξάμην τον Καρβέλα". "Ο έρωτας εμένα με πλησιάζει όσο συχνά τολμούν να με πλησιάζουν οι άντρες που αναγκαστικά τον μεταφέρουν. Ακούγεται σαν μικρόβιο, αλλά κάπως έτσι είναι. Ευτυχώς που το έκανα αλλά δυστυχώς διότι δεν είχα με τι άλλο να ασχοληθώ αφότου το έκανα". Δείτε όμως και τις γυναίκες της ζωής του Νίκου Καρβέλα: Με την 5η θα πάθετε σοκ!

Ολόιδιοι: Έχετε δει τον... άγνωστο αδερφό του Νίκου Καρβέλα;

Έχετε δει τον... άγνωστο αδερφό του Νίκου Καρβέλα; Μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό! Ο Νίκος Καρβέλας είναι ξανά ζευγλαρι με την Άννα Βίσηη; Όλη η αλήθεια!

Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν ότι ο Νίκος Καρβέλας έχει έναν αδελφό τον Δημήτρη με τον οποίο μάλιστα μοιάζουν πολύ!

Ο Νίκος Καρβέλας μια φορά έχει βρεθεί δημόσια με τον αδελφό του στην πρεμιέρα της Άννας Βίσση"Δαίμονες" στο Παλλάς το μακρινό 2013 όταν και συνόδεψε την μητέρα του Σοφία, η οποία λίγο αργότερα έφυγε από την ζωή!

Τα δύο αδέλφια μοιάζουν πολύ φυσιογνωμικά. Και ο Δημήτρης έχει ροκ στύλ όπως ο αδελφός του φορώντας κι εκείνος σκουλαρίκι.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share