Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νίκος Καρβέλας: Αυτές είναι οι γυναίκες της ζωής του! Με την 5η θα πάθετε σοκ!

Τις ξέρατε;

31 Ιουλίου 2019 11:46
Νίκος Καρβέλας: Αυτές είναι οι γυναίκες της ζωής του! Με την 5η θα πάθετε σοκ!

Ξέρετε ποιες είναι οι γυναίκες που έχουν "περάσει" από τη ζωή του Νίκου Καρβέλα; Πάθαμε σοκ με την 5η!

Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια, εδώ και πάρα πολύ καιρό έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, ενώ μάλιστα ο μουσικοσυνθέτης κυκλοφορεί με την πρώην σύντροφο και αδερφική του φίλη, Χριστίνα Αναγνωστοπούλου.

Άννα Βίσση, Ανίττα Πάνια, Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, Ζέτα Δούκα είναι οι γυναίκες που έχουν περάσει από δίπλα του, ενώ εκτός συναγωνισμού είναι η αδυναμία του, Σοφία Καρβέλα.

Στις 14 Μαΐου 1983, παντρεύτηκε την Άννα Βίσση, με κουμπάρο τον τότε πρόεδρο της κυπριακής δημοκρατίας Σπύρος Κυπριανού. Από το 2006 διατηρεί σχέση με την τηλεοπτική παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια με την οποία απέκτησε τον Αντρέα.

Στις 29 Απριλίου 2010 παντρεύτηκε την Αννίτα στον ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης και Αγίας Ειρήνης στο Politia Tennis Club με κουμπάρους τη Ρούλα Κορομηλά και τον Κώστα Δροσόπουλο.

Ολόιδιοι: Έχετε δει τον... άγνωστο αδερφό του Νίκου Καρβέλα;

Έχετε δει τον... άγνωστο αδερφό του Νίκου Καρβέλα; Μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό! Ο Νίκος Καρβέλας είναι ξανά ζευγλαρι με την Άννα Βίσηη; Όλη η αλήθεια!

Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν ότι ο Νίκος Καρβέλας έχει έναν αδελφό τον Δημήτρη με τον οποίο μάλιστα μοιάζουν πολύ!

Ο Νίκος Καρβέλας μια φορά έχει βρεθεί δημόσια με τον αδελφό του στην πρεμιέρα της Άννας Βίσση"Δαίμονες" στο Παλλάς το μακρινό 2013 όταν και συνόδεψε την μητέρα του Σοφία, η οποία λίγο αργότερα έφυγε από την ζωή!

Τα δύο αδέλφια μοιάζουν πολύ φυσιογνωμικά. Και ο Δημήτρης έχει ροκ στύλ όπως ο αδελφός του φορώντας κι εκείνος σκουλαρίκι.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share