Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νίκος Καρβέλας: Χώρισε με την Αννίτα Πάνια και είναι ξανά ζευγάρι με την Άννα Βίσση!

Νέα σελίδα στην ζωή του!

25 Ιουλίου 2019 10:07
Νίκος Καρβέλας: Χώρισε με την Αννίτα Πάνια και είναι ξανά ζευγάρι με την Άννα Βίσση!

Μπορεί αρχικά να το διέψευδαν όμως τίποτα δεν αποκλείεται ποια! Νίκος Καρβέλας και Άννα Βίσση συγκατοικούν στο ίδιο σπίτι και μαρτυρίες αναφέρουν πως το πρώην αντρόγυνο είναι ξανά μαζί και στην ζωή!

Μια ματιά να ρίξει κανείς στο Instagram της Άννας Βίσση θα καταλάβει πως βασικός πρωταγωνιστής στην ζωή της είναι ο Νίκος Καρβέλας, αφού οι κοινές τους βόλτες είναι καθημερινές και οι πλάκες ατελείωτες!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως έχουν δει το ζευγάρι σε πιο τρυφερές στιγμές, με τους ίδιους πάντως να προσπαθούν να μην δώσουν αφορμές για περισσότερα σχόλια! Θυμάστε τον Πάντη Κούση από την Αννίτα Πάνια: Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα!

Πάντως Νίκος Καρβέλας, Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια συνεχίζουν να κάνουν παρέα, αφού είναι πλέον μια οικογένεια, ενώ περνούν και τα καλοκαίρια τους μαζί στο σπίτι της Αννίτας στην Καλαμάτα!

Χαρακτηριστική είναι και η παρακάτω φωτογραφία:

Αννίτα Πάνια - Νίκος Καρβέλας: Μεγάλωσε και έγινε παίδαρος: Δείτε τον κούκλο γιο τους!

Μπορεί το ζευγάρι Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας να έχει τραβήξει διαφορετικούς δρόμους, πάντα όμως κάτι θα τους ενώνει… Ο γιος τους Αντρέας, ο οποίος είναι και η μεγάλη τους αδυναμία!

Μπορει η ίδια να μην αγαπούσε το σχολείο παρόλα αυτά ο μπαμπάς της επέμενε να μορφωθεί. Έτσι η Αννίτα Πάνια είναι ένα κορίτσι με Γαλλικά, Ιταλικά αλλά και πιάνο. Τρομακτική και... αγνώριστη: Η Αννίτα Πάνια δίχως ίχνος μακιγιάζ!

Ένα χαμογελαστό παιδί ο Ανδρέας Καρβέλας:

Ανεβαίνει πάνω στα ντραμς και παίζει σαν επαγγελματίας… Στην περίπτωση του μικρού Ανδρέα το DNA λειτούργησε από νωρίς και η Σοφία Καρβέλα ανεβάζει συχνά – πυκνά φωτογραφίες του αδερφού της στo Instagram.

Μπορεί να έχουν πολλά χρόνια διαφορά, έχουν, όμως, τρελή αδυναμία ο ένας στον άλλον… Η Σοφία δεν αποχωρίζεται τον Ανδρέα – όταν είναι στην Ελλάδα – από την αγκαλιά της!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share