Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Πάνος Μιχαλόπουλος: Δείτε πώς είναι ο... γιος του σήμερα!

Τον θυμάστε;

30 Ιουλίου 2019 13:11
Πάνος Μιχαλόπουλος: Δείτε πώς είναι ο... γιος του σήμερα!

Θυμάστε ποιος είναι ο... γιος του Πάνου Μιχαλόπουλου; Πώς είναι σήμερα;

Ο λόγος για τον Ορέστη Παπαπαύλου στην σειρά "Νταντά για όλες τις δουλειές" που προβαλλόταν μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 το 1998, δηλαδή 19 χρόνια πριν! Να σας υπενθυμίσουμε τον θάνατο που σόκαρε τον Πάνο Μιχαλόπουλο!

Η σειρά προβάλλονταν κάθε Παρασκευή από τον ΑΝΤ1. Το σενάριο έγραφε η Ρένα Ρίγγα, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Ερρίκος Ανδρέου. Η σειρά αποτελούνταν από 35 επεισόδια, με μέσο όρο διάρκειας 30 λεπτά. Τα γυρίσματα των επεισοδίων πραγματοποιήθηκαν στα ΚΑΠΑ STUDIOS, ενώ η εταιρεία παραγωγής ήταν η TV Έψιλον. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου 1998 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία και γι' αυτό ο ΑΝΤ1 την πρόβαλλε πολλές φορές σε επανάληψη.

Τον ρόλο του μικρού Ορέστη έπαιζε ο Πάνος Σαπουνάκης, ο οποίος ήταν ο τηλεοπτικός γιος του Πάνου Μιχαλόπουλου! Δείτε πως είναι σήμερα:

Μυστήριο με τον Πάνο Μιχαλόπουλο! Τι συμβαίνει;

Συνέντευξη σε γνωστή εφημερίδα παραχώρησε ο Πάνος Μιχαλόπουλος και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο έχει σταματήσει να ασχολείται επαγγελματικά με την τηλεόραση! Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος μένει σε ένα υπέροχο κτήμα στην… Παλλήνη, μίλησε για το γεγονός ότι δεν θέλει να δουλεύει πλέον και εξήγησε τους λόγους.

«Δεν με ενδιαφέρουν οι προτάσεις που μου κάνουν. Δεν έχουν σχέση με τον Πάνο Μιχαλόπουλο που εγώ έχω μέσα μου. Αποφεύγω τα πάντα. Χαίρομαι όταν περπατάω στον δρόμο και με πιάνουν μικροί και μεγάλοι και μου λένε “μεγαλώσαμε με σένα”. Αυτή είναι η παρακαταθήκη μου. Τώρα, έχω τόσες πολλές ασχολίες με τα κτήματα που μου άφησε ο πατερούλης μου στην Καλαμάτα, που δεν βρίσκω κενές ώρες για να γευτώ την προσωπική μου ζωή.«Δεν μπορώ ούτε να μιλάω για τον χαμό του…»: Σπάει την σιωπή του ο Πάνος Μιχαλόπουλος!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share