Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τάσος Χαλκιάς: Δείτε τη γυναίκα που είναι μαζί του εδώ και 43 χρόνια!

Έρωτας για μια ζωή....

27 Ιουλίου 2019 14:11
Τάσος Χαλκιάς: Δείτε τη γυναίκα που είναι μαζί του εδώ και 43 χρόνια!

Ο Τάσος Χαλκιάς είναι ένας ηθοποιός που μετρά πολλά χρόνια επιτυχίας στον χώρο της υποκριτικής, ωστόσο, μακροχρόνια είναι και η κοινή πορεία του στη ζωή με την Πένυ Παπουτσή

Οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί από το 1974 και παντρεμένοι εδώ και 37 χρόνια, ενώ έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. «Για μένα η Πένυ είναι σύζυγος, φίλη, συνεργάτης, μητέρα των παιδιών μου, τα βήματά μου στο θέατρο, η οικογένεια. Μας ενώνουν πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Δουλέψαμε μαζί και μαζί παλεύουμε και τις αναποδιές. Την ευχαριστώ γιατί με στηρίζει και υπερασπίζεται τις επιλογές μου», έχει δηλώσει ο ίδιος για την συμβία του, σε παλιότερη συνέντευξή του.

Μερακλού κυρία 72 ετών, ερωτεύτηκε Nιγηριανό 27 ετών και δηλώνει εντυπωσιασμένη με τα προσόντα του

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε μία από τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις του, στο θέατρο Δανδουλάκη, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Έξυπνα Μικρά Ψέματα.

Όλη η αλήθεια… Δείτε γιατί εγκατέλειψε οριστικά την Αθήνα ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος!

«Άλλος για Χίο τράβηξε, άλλος για Μυτιλήνη» λέει το γνωστό τραγούδι.

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ωστόσο, την… έκανε για Ρόδο!

Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο μέσα από τον ρόλο του Μάρκου της επιτυχημένης σειράς του Mega «Ευτυχισμένοι μαζί», έφυγε από την Αθήνα για το νησί των ιπποτών ύστερα από 15 χρόνια στις τηλεοπτικές και τις θεατρικές επάλξεις.

Θυμάστε τον «χαρτοπαίκτη» που ερωτεύτηκε η Ελένη Βλαχάκη; Δείτε πως είναι σήμερα!

Στόχος του, να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα: να λειτουργήσει, δηλαδή, ένα θεατρικό εργαστήρι διδάσκοντας υποκριτική σε ενήλικες και παιδιά.

Το εργαστήρι του έκανε εγκαίνια τον περασμένο Δεκέμβριο, με τη φιλική συμμετοχή του Γιώργου Χρανιώτη και του Πέτρου Λαγούτη σε ρόλους guest καθηγητών, ενώ μόνιμη παρουσία στο team των διδασκόντων έχει η Κερασία Σαμαρά.

Η σχολή λέγεται Αγιούτο, όνομα που εμπνεύστηκε ο ιδρυτής της από την ταινία «Το απέραντο γαλάζιο».

Ο 34χρονος μπορεί να έγινε γρήγορα δημοφιλής στον χώρο του θεάματος, όμως δεν ενσωματώθηκε στις «παρέες» της showbiz, δεν «έπαιξε» με την προσωπική ζωή του για ένα εξώφυλλο, δεν έδωσε εύκολα -και κυρίως χωρίς λόγο- συνεντεύξεις.

Ασυμβίβαστος, ερωτεύσιμος, ατίθασος και λιγομίλητος, ο πρωταγωνιστής με καταγωγή από τη Δαλαμανάρα του Άργους δεν άλλαξε συνήθειες και δεν καβάλησε το καλάμι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share