Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τον «χαρτοπαίκτη» που ερωτεύτηκε η Ελένη Βλαχάκη; Δείτε πως είναι σήμερα!

Θα τον ερωτευτείτε!

26 Ιουλίου 2019 08:35
Θυμάστε τον «χαρτοπαίκτη» που ερωτεύτηκε η Ελένη Βλαχάκη;  Δείτε πως είναι σήμερα!

Κωνσταντίνου & Ελένης: Επεισόδιο «Ο Χαρτοπαίκτης». Ποιος δε θυμάται το αμόρε της Ελένης με τον εθισμό στο τζόγο;

Ο Χρήστος Σκορδάς ήταν ένα από τα πολλά φλερτ της Ελένης Βλαχάκη που πέρασαν από τη σειρά. Δείτε και τον "Νικόλα" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"!
Και μπορεί η «γκαρσόνα» να τον παράτησε λόγω του εθισμού του στα τυχερά παιχνίδια, τη φυσιογνωμία του, όμως, δεν τη ξεχάσαμε ποτέ.

Σήμερα, ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε είναι πιο γοητευτικός από ποτέ. Με κοντά μαλλιά πλέον και πιο γυμνασμένος παρά ποτέ είναι στα καλύτερά του.

Ελένη Ερήμου: Θυμάστε την ξανθιά καλλονή του Ελληνικού κινηματογράφου; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Υπήρξε μια από τις ομορφότερες ηθοποιούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Έγινε διάσημη ως η κόρη του Διονύση Παπαγιαννόπουλου στην ταινία που πρωταγωνίστησε ο Βουτσάς «Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά».

Ο λόγος για τη λαμπερή Ελένη Ερήμου, που αγαπήθηκε από το κοινό και έκανε μια σπουδαία καριέρα ως ηθοποιός στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Θυμάστε έτσι την Φραγκούλη; Δείτε την σήμερα στα 62 της!

Είχε ξανθά μαλλιά και γαλαζοπράσινα μάτια και χαρακτηριζόταν από την ευγένεια και την αρχοντιά της. Από μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός και παρά τις αντιδράσεις του πατέρα της σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Π. Κατσέλη.

Όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή της, εκείνη την εποχή το επάγγελμα της ηθοποιού ήταν παρεξηγημένο γι’αυτό αποφάσισε παράλληλα με τις σπουδές της στην υποκριτική να σπουδάσει στην Πάντειο αλλά και στη Νομική Αθηνών. Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο έγινε το 1962 με την ταινία «Δεν Γνώρισα Μητέρα» και έξι χρόνια αργότερα ανέβηκε στο σανίδι με το έργο «Πέερ Γκυντ» του Ίψεν

Τη δεκαετία του ’60 έπαιξε στις ταινίες «Η μοίρα μιας γυναίκας», «Η μεγάλη ανάσταση «, «Μαριώ η κατατρεγμένη βοσκοπούλα » και στην ταινία «Ο αντάρτης του βάλτου».

Έπαιξε στο πλευρό του Αλεξανδράκη, του Κούρκουλου, του Βουτσά και άλλων σπουδαίων ηθοποιών της εποχής. Στην ταινία «Με φόβο και Πάθος». φωτο: FINOSFILM Το 1972 συμπρωταγωνίστησε με τον Νίκο Κούρκουλο στην ταινία της Φίνος Φίλμ «Με φόβο και Πάθος».

Δεν παντρεύτηκε ποτέ ούτε απέκτησε παιδιά. Σε συνέντευξή της είχε αναφέρει: «Δεν ξέρω, δεν μπορώ να τις μετρήσω. Αυτό που ξέρω είναι ότι σ’ όλη μου τη ζωή πέρασα καλά. Ζούσα αυτό που είχα. Και η αλήθεια είναι ότι έφτασα πολλές φορές στο «τσακ» να παντρευτώ, αλλά δεν έφτασα ποτέ και στα σκαλιά της εκκλησίας. Είναι πολύ περίεργο, αλλά έτσι γινόταν». Σήμερα συνεχίζει να εργάζεται στο θέατρο και πραγματοποιεί σπάνια δημόσιες εμφανίσεις.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share