Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εντυπωσιακό! Δεν είναι η Αντελίνα Τζολί: Δεν θα πιστεύετε ποιου είναι κόρη!

Κούκλα...

25 Ιουλίου 2019 13:44
Εντυπωσιακό! Δεν είναι η Αντελίνα Τζολί: Δεν θα πιστεύετε ποιου είναι κόρη!

Κατά καιρούς έχουμε παιδιά διάσημων μοντέλων να μεγαλώνουν και να ακολουθούν τα βήματα των γονιών τους, συχνά ξεπερνώντας την επιτυχία τους.

Έχετε δει τη κόρη του Γιώργου Κιμούλη; Είναι μια κούκλα!

Εδώ στην Ελλάδα, ένα από τα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί τελευταία είναι η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβεριάτου, Δανάη Λιβεριάτου, η οποία μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με την ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί. Η ίδια είναι ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει περισσότερους από 6.000 ακολούθους στο Instagram. Η ομοιότητα με την διεθνούς φήμη ηθοποιό είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Λευτέρης Λαζάρου: Αυτή είναι η 28χρονη που τον κάνει να χαμογελά!

Ο Λευτέρης Λαζάρου είναι ένας σεφ με πολλές διακρίσεις κι όχι άδικα. Ο σεφ τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την θέση του κριτή στο Master Chef στο Mega έχει τρία παιδιά, έναν γιο από τον πρώτο του γάμο αλλά και δύο κόρες ηλικίας και 25 ετών αντίστοιχα.

Μία από τις κόρες του δουλεύει μαζί με τον διάσημο σεφ και η πρόσφατη φωτογραφία της Ηλέκτρας Λαζάρου μας κέρδισε. Κι αυτό γιατί η Ηλέκτρα είναι μια πραγματική κούκλα με ένα εκπληκτικό χαμόγελο.

Την φωτογραφία της κόρη του Λαζάρου αγκαλιά με τον πατέρα της δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram o Λευτέρης Σουλτάτος.

Ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη γνωρίζεται προσωπικά με τον Λαζάρου, μιας και ο σεφ υπήρξε μέντοράς του και νονός της κόρης του.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Μπέσυ Μάλφα: "Έχασα την παρθενιά μου από τον..."

Για περισσότερες gossip ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share