Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020

Μαριάννα Κιμούλη: Δείτε πώς είναι σήμερα η 24χρονη κόρη του Γιώργου Κιμούλη (φώτος)

Πανέμορφη!

22 Ιουλίου 2019 21:03
Μαριάννα Κιμούλη: Δείτε πώς είναι σήμερα η 24χρονη κόρη του Γιώργου Κιμούλη (φώτος)

Για όσους δεν το γνωρίζουν η Μαριάννα Κιμούλη, σπούδασε στο Λονδίνο υποκριτική στη Σχολή Υποκριτικής Queen Mary στο University of London, ακολουθώντας έτσι τα βήματα του πατέρα της.

Αν και η ίδια έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις και ταινίες, διατηρεί χαμηλό προφίλ και ποτέ δεν χρησιμοποίησε το επίθετο του πατέρα της για να γίνει γνωστή. Ο Γιώργος Κιμούλης της έχει ιδιαίτερη αδυναμία και πάντα την στηρίζει σε κάθε της απόφαση και κάθε της επαγγελματικό βήμα. Το ίδιο όμως ισχύει και από την πλευρά της Μαριάννας, που σε κάθε παράσταση του πατέρα της βρίσκεται κοντά του. Όπως για παράδειγμα τώρα που βρίσκεται στο πλευρό του κατά την προετοιμασία για τη θεατρική παράσταση «Θείος Βάνιας», όπου ο ηθοποιός θα ερμηνεύσει τον εμβληματικό ήρωα του Άντον Τσέχωφ.

Ο ίδιος στο παρελθόν έχει πει για την κόρη του: «Η κόρη μου έχει τη δική της ζωή. Είναι αυτόνομο πλάσμα. Μαζί σχεδόν μεγαλώσαμε. Ο όρος «συγκατοικώ» με την κόρη μου σημαίνει ότι είναι αυτόνομο πλάσμα αλλά παλεύεις να μη φέρει αυτή η σχέση ίχνος κτητικότητας. Δεν είμαι περήφανος για εκείνη, αλλά χαίρομαι. Γιατί και πάλι, η περηφάνια φέρει μια κτητικότητα του γονιού προς το παιδί, σαν να λέει «το παιδί μου πετυχαίνει και αυτό είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου». Είναι λίγο τσιγκούνικο. Το να είσαι ευτυχισμένος για την επιτυχία ενός πλάσματος, ναι. Το να είσαι περήφανος σημαίνει κρυφά ότι είσαι…».

Δείτε φωτογραφίες της

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

Λευτέρης Λαζάρου: Αυτή είναι η 28χρονη που τον κάνει να χαμογελά!

Ο Λευτέρης Λαζάρου είναι ένας σεφ με πολλές διακρίσεις κι όχι άδικα. Ο σεφ τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την θέση του κριτή στο Master Chef στο Mega έχει τρία παιδιά, έναν γιο από τον πρώτο του γάμο αλλά και δύο κόρες ηλικίας και 25 ετών αντίστοιχα.

Μία από τις κόρες του δουλεύει μαζί με τον διάσημο σεφ και η πρόσφατη φωτογραφία της Ηλέκτρας Λαζάρου μας κέρδισε. Κι αυτό γιατί η Ηλέκτρα είναι μια πραγματική κούκλα με ένα εκπληκτικό χαμόγελο.

Την φωτογραφία της κόρη του Λαζάρου αγκαλιά με τον πατέρα της δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram o Λευτέρης Σουλτάτος.

Ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη γνωρίζεται προσωπικά με τον Λαζάρου, μιας και ο σεφ υπήρξε μέντοράς του και νονός της κόρης του.

Λευτέρης Λαζάρου: Αυτή είναι η 28χρονη που τον κάνει να χαμογελά!Λευτέρης Λαζάρου: Αυτή είναι η 28χρονη που τον κάνει να χαμογελά!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share