Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Χριστίνα Αλεξανιάν: Αυτή είναι η ηλικία της! Δεν φαντάζεστε...

Αποκλείεται!

10 Ιουλίου 2019 13:14
Χριστίνα Αλεξανιάν: Αυτή είναι η ηλικία της! Δεν φαντάζεστε...

Δεν φαντάζεστε ποια είναι η ηλικία της Χριστίνας Αλεξανιάν! Επίσης ξέρετε ποια είναι η ηλικία του Γιάννη Μπέζου;

Πάμε να δούμε...

Γεννήθηκε το 1968 στον Πειραιά, όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της έχουν καταγωγή από την Αρμενία και την Καππαδοκία. Σε ηλικία 17 ετών, ενώ ακόμη πήγαινε σχολείο, δήλωσε συμμετοχή στα Καλλιστεία, όπου κατέκτησε τον τίτλο της "Γ’ αναπληρωματικής Μις Ελλάς 1986". Λίγο καιρό μετά ξεκίνησε τις σπουδές της στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου και αποφοίτησε κάποια χρόνια μετά.

Έκανε την πρώτη της δουλειά ως ηθοποιός στον κινηματογράφο και πιο συγκεκριμένα στην ταινία "Οι Αθηναίοι" το 1990. Την περίοδο 1993-1994 συμμετείχε σε κάποια επεισόδια της σειράς "Ανατομία ενός εγκλήματος" ενώ έπαιξε και στις σειρές "Αναστασία" και "Παράθυρο στον ήλιο". Τη σεζόν 1994-1995 πρωταγωνίστησε στη δραματική σειρά "Μη φοβάσαι τη φωτιά" ενώ ακολούθησαν οι σειρές "Χαμένη Άνοιξη" και "Απών".

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω της συμμετοχής της στη σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου "Λόγω τιμής" που προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία τη σεζόν 1996-1997 από το Mega. Μάλιστα να σας θυμίσουμε ότι η σειρά "Λόγω Τιμής" επιστρέφει 20 χρόνια μετά! Δείτε το επίσημο trailer του ΣΚΑΙ!

Η ηθοποιός γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου το 1968 που σημαίνει ότι είναι 50 ετών! Πάθατε πλάκα; Εμείς να δείτε...

Αποκλείεται: Αυτή είναι η ηλικία της Κατερίνας Καραβάτου!

Θα πάθετε πλάκα κι εσείς μόλις μάθετε την ηλικία της Κατερίνας Καραβάτου! Δεν φαντάζεστε πόσο είναι...

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι μια ταλαντούχα παρουσιάστρια, που ενώ της έχουν τύχει αρκετά προβλήματα, όπως το θέμα υγείας του συζύγου της, δεν το έχει βάλει κάτω! Μάλιστα, πρόκειται για έναν σπάνιο χαρακτήρα που όσοι την γνωρίζουν έχουν να πουν τα καλύτερα!

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε ότι τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι η Κατερίνα Καραβάτου είναι έγκυος!

Η Κατερίνα και ο Κρατερός έχουν μαζί δύο πανέμορφα παιδάκια, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχουν αποφασίσει πέραν της προσωπικής ζωής τους, να είναι μαζί και στα επαγγελματικά.

Οι δυο τους ξεκίνησαν τη σεζόν 2014-2016 με την εκπομπή "Στα καλά καθούμενα" στο epsilon tv. Στη συνέχεια τη σεζόν 2016-2017 η εκπομπή μεταφέρθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με τίτλο "Έτοιμο το πρωινό". Από τον Οκτώβριο του 2017 μεταφέρθηκαν στο Star και ξεκίνησαν την πετυχημένη εκπομπή, "Στη φωλιά των Κουκου".

Πάμε τώρα να δούμε που γεννήθηκε αλλά και πόσο ετών είναι!

Η παρουσιάστρια γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, στις 30 Δεκεμβρίου 1973 που σημαίνει πως είναι 45 ετών! Ναι καλά διαβάσατε! Δεν μοιάζει ούτε για 35!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share