Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020

Έγκυος η Κατερίνα Καραβάτου; Η φουσκωμένη κοιλιά που πλέον δεν κρύβεται!

Μας προβλημάτισε!

6 Ιουνίου 2019 11:07
Έγκυος η Κατερίνα Καραβάτου; Η φουσκωμένη κοιλιά που πλέον δεν κρύβεται!

Το βλέπετε κι εσείς; Με φουσκωμένη κοιλιά εμφανίστηκε στη σημερινή εκπομπή η Κατερίνα Καραβάτου! Λέτε να είναι έγκυος;

Συγκεκριμένα, στη σημερινή εκπομπή, η παρουσιάστρια του "Στη φωλιά των ΚουΚου", εμφανίστηκε με ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά, η οποία έβγαζε μάτι!

Λέτε η παρουσιάστρια να περιμένει το τρίτο της παιδί;

Εμείς στο Athensmagazine.gr έχουμε εξασφαλίσει κάποιες φωτογραφίες για να δείτε και εσείς τη φουσκωμένη κοιλίτσα:

Κατερίνα Καραβάτου

Κατερίνα Καραβάτου

Δείτε και μια φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο Instagram της:

Κατερίνα Καραβάτου

Eκτός εκπομπής ο Κρατερός Κατσούλης- Τι ανακοίνωσε η Κατερίνα Καραβάτου;

Ο Κρατερός Κατσούλης απουσιάζει σήμερα από την εκπομπή του στο STAR «Στη φωλιά των Κου Κου»!

Η Κατερίνα Καραβάτου εξήγησε τον λόγο.

Eκτός εκπομπής ο Κρατερός Κατσούλης- Τι ανακοίνωσε η Κατερίνα Καραβάτου;

«Είμαστε εδώ και δεν είναι ο Κρατερός μας μαζί. Είναι στη Θεσσαλονίκη μιας και είναι η μεγάλη του πρεμιέρα σήμερα. Και επειδή ήταν πρωί εδώ και μεσημέρι Θεσσαλονίκη, σήμερα που είναι η πρεμιέρα του δεν θα είναι μαζί μας», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παράσταση που κάνει πρεμιέρα o Kρατερός Κατσούλης είναι η «Κυρία Επιθεώρηση».

Συγκλονίζει πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής: «Έπρεπε να ξαναμάθω να περπατάω μετά από...»

Συγκλονίζει με την εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας του!

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μετά από καιρό μιλά για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε για μεγάλο διάστημα.Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε αληθινά και συγκίνησε σε πρόσφατη συνέντευξή του:

Κρατερέ, φαντάζομαι ότι η προηγούμενη χρονιά θα ήταν πολύ δύσκολη για εσένα, γιατί αντιμετώπισες ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Είχα μια περιπέτεια με την υγεία μου που τελικά ήταν πολύ πιο σοβαρή απ’ ό,τι πίστευα. Στην αρχή νόμιζα ότι είχα πάθει οσφυαλγία, ένα πιο σοβαρό λουμπάγκο δηλαδή, αλλά ήταν κάτι πολύ πιο σοβαρό, που έχρηζε μακροχρόνιας και εντατικής θεραπείας. Αναγκάστηκα να αποχωρήσω και από την παράσταση στην οποία έπαιζα τότε αλλά και από την εκπομπή και να πάρω κορτιζόνη για έναν μήνα. Αυτό βέβαια είχε διάφορες επιπτώσεις, γιατί η μακροχρόνια χρήση κορτιζόνης, όταν δεν μπορείς να κινηθείς, παραλύει τους μυς» είπε χαρακτηριστικά ο Κρατερός».

Και συνέχισε στο Page 2 της Νέας Σελίδας: «Έπρεπε, λοιπόν, ουσιαστικά να ξαναμάθω να περπατάω. Είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο που έχει μάθει να αθλείται, να χορεύει, να βρεθεί κάποια στιγμή να κινείται μόνο για να αυτοεξυπηρετείται. Αυτό βεβαίως με έκανε να καταλάβω κάτι που μου είχα ακούσει πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά δεν του είχα δώσει μεγάλη σημασία: να προσέχω τον εαυτό μου. Διότι όλοι μας έχουμε συνηθίσει να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί και να καταπονούμε τον εαυτό μας, μέχρι που κάποια στιγμή ο οργανισμός μας δεν αντέχει. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν κάνω φέτος θέατρο. Θέλω να δυναμώσω πρώτα τον οργανισμό μου, ώστε να είμαι, όταν επιστρέψω, όπως θέλω να είμαι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share