Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Νέα σχέση για την Κένταλ Τζένερ!

Ένας ακόμα NBAer!

8 Ιουλίου 2019 13:12
Νέα σχέση για την Κένταλ Τζένερ!

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τον χωρισμό της Κένταλ Τζένερ από τον σταρ του ΝΒΑ, Μπεν Σίμονς και εθεάθη σε κρουαζιέρα με τον Κάιλ Κούζμα τον Λος Άντζελες Λέικερς.

Αφού λοιπόν η Kendall και ο Βen χώρισαν το Μάιο και το supermodel δήλωσε σε συνέντευξή του ότι γιατί όχι, θα μπορούσε εύκολα να παντρευτεί, οι νέες φήμες τη θέλουν ζευγάρι με τον forward των L.A. Lakers Kyle Kuzma. Mάλιστα οι δυο τους πήγαν σε μια κρουαζιέρα για την αργία της 4ης Ιουλίου που είναι η αγαπημένη αργά της Kendall.

To ότι η σχέση της με τον Ben Simmons έχει τελειώσει οριστικά, ενισχύεται από το γεγονός ότι οι δυο τους βρέθηκαν καλεσμένοι στο ίδιο πάρτυ στο Malibu όμως εκείνη απέφυγε να του μιλήσει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Kendall έχει αδυναμία στους παίκτες του NBA όπως και η αδερφή της Khloe που είχε δυο αποτυχημένες σχέσεις – η μία ήταν γάμος και από τη δεύτερη απέκτησε μια κόρη, την True- με τον Lamar Odom και τον Tristan Thompson.

Κένταλ Τζένερ: Το όνομα της οικογένειας δεν βοήθησε στην καριέρα μου

Η Κένταλ Τζένερ διαφωνεί απόλυτα με τον ισχυρισμό ότι η φήμη του τηλεοπτικού ριάλιτι στο οποίο συμμετέχει ως μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν - Τζένερ, «Keeping With The Kardashians» συνέβαλε στην επιτυχία της στον χώρο του μόντελινγκ.

Το υψηλότερα αμειβόμενο μοντέλο στον κόσμο μίλησε στο Vogue Australia για τις πρώτες μέρες της καριέρας του σε συνέντευξη στο τεύχος Ιουνίου 2019 του περιοδικού.

«Ήμουν πάντα το πρόσωπο που αποδείκνυα στους επικριτές μου ότι έκαναν λάθος, ακόμα και όταν ήμουν νεότερη» είπε. «Εργάζομαι πάντα σκληρά - αυτό είναι στο αίμα μου. Οι γονείς μου μας έκαναν εμένα και την μικρή μου αδελφή να είμαστε έτσι, όπως και τις άλλες αδελφές μου» πρόσθεσε.

«Πολλοί άνθρωποι θεώρησαν ότι επειδή προερχόμουν από ένα “ όνομα” ήταν πολύ πιο εύκολο για μένα να φτάσω εκεί που έφτασε» συνέχισε. «Αλλά στην πραγματικότητα ισχύει το εντελώς αντίθετο» ανέφερε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share