Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ο Νίκος Μουτσινάς και τα... κορίτσια του!

Σε πελάγη ευτυχίας!

8 Ιουλίου 2019 10:25
Ο Νίκος Μουτσινάς και τα... κορίτσια του!

Μια αρκετά ευχάριστη φωτογραφία δημοσίευσε στα social media ο Νίκος Μουτσινάς με τα likes να πέφτουν βροχή!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής και ηθοποιός έβγαλε μια φωτογραφία με γνωστές ηθοποιούς και είπε το δικό του "καλό καλοκαίρι" στους διαδικτυακούς του φίλους!

"Έβγαλα το σόι για μια βουτίτσα!!τα κορίτσια μου τα καλοκαιρινά και τα ποζάτα σας εύχονται καλο καλοκαιρακι #βερβεριτσα #βερβεριτσαοντουρ #μοντελλαιφ #στουςδρομους", ανέφερε χαρακτηριστικά!

Δείτε το σχετικό ποστ παρακάτω:

Αγνώριστος ο Νίκος Μουτσινάς: Έβγαλε μαλλιά!

Εδώ και καιρό στα social media πρωταγωνιστεί το 10yearschallenge με πολλούς διάσημους να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους από τα παλιά. Κάποιοι είναι αγνώριστοι, ενώ κάποιοι έχουν παραμείνει ίδιοι.

Η Σύλβια Δεληκούρα όμως, το πήγε ένα βήμα παρακάτω και έκανε 20yearschallenge.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία με την ίδια, την Μαρία Σολωμού, τον Αργύρη Αγγέλου και τον Νίκο Μουτσινά πριν από 20 χρόνια, όταν ακόμη βρισκόντουσαν στην Δραματική Σχολή.

Αγνώριστος όμως ήταν ο Νίκος Μουτσινάς! Δείτε και θα καταλάβετε!

Νίκος Μουτσινάς: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο παρουσιαστής!

Ξέρετε πόσο χρονών είναι ο Νίκος Μουτσινάς; Εμείς μείναμε άφωνοι όταν το είδαμε!

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ φέτος δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν παρακολουθεί το "Για την παρέα" στο Open!

Ωστόσο, έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η ηλικία του;

Είστε έτοιμοι; Ο Νίκος Μουτσινάς γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 6 Σεπτεμβρίου το 1977 που σημαίνει ότι είναι 41 ετών! Πάθατε πλάκα; Και εμείς αφού ο παρουσιαστής δε μοιάζει καν να έχει περάσει τα 40!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share