Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ελένη Φουρέιρα: Ξεπέρασε το 1 εκατ. followers στο Instagram!

Οι πιο σέξυ αναρτήσεις της!

22 Μαΐου 2019 09:09
Ελένη Φουρέιρα: Ξεπέρασε το 1 εκατ. followers στο Instagram!

H Ελένη Φουρέιρα πριν από την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision μετρούσε πάνω από 900 χιλιάδες followers στο Instagram. Mε την εκρηκτική παρουσία όμως της στο διαγωνισμό, έφτασε το ένα εκατομμύριο.

Έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά προφίλ και με αρκετλες σέξι αναρτήσεις οι οποίες έχουν συγκέντρωσει χιλιάδες likes και σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Και η Daily Mail αποθεώνει την Φουρέιρα!

Μετά το BBC και τον Guardian, ήρθε η σειρά του βρετανικού ταμπλόιντ Daily Mail να εκθειάσει την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision.

Κάνοντας τον απολογισμό του φετινού διαγωνισμού, έφτασε στο switch song γράφοντας:

"Η Ελένη Φουρέιρα που πέρυσι είχε καταπλήξει τα πλήθη, επέστρεψε για ένα ειδικό σώου στο δεύτερο μισό του της Eurovision που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Τελ Αβίβ".Και συνεχίζει: "Η Φουρέιρα, φορώντας ένα ολόσωμο κορμάκι διακοσμημένο με αστέρια και στρας στα επίμαχα σημεία, έβαλε 'φωτιά' στη σκηνή με τους χορευτές της, σε μία γεμάτη ενέργεια διασκευή του Dancing Lasha Tumbai"

Τέλος αναφέρει ότι για τους τηλεθεατές, εκείνη ήταν η "πραγματική νικήτρια της Eurovision".

Ελένη Φουρέιρα: Την αποθέωσε ξανά το ΒΒC!

Η περσινή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα με το τραγούδι «Fuego» ήταν η αφετηρία για το ξεκίνημα μιας καριέρας στο εξωτερικό.

Η τραγουδίστρια μετρά international hit singles, μία συνεργασία κορυφής με τον θρυλικό Snoop Dogg και τον ταλαντούχο Kaan και μία sold out ευρωπαϊκή περιοδεία.

Η εμφάνιση της στον τελικό της Eurovision 2019 κέρδισε τους πάντες και το BBC, για ακόμη μια φορά την αποθέωσε.

Στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, δημοσιεύτηκε ένα GIF από την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, στου οποίου τη λεζάντα, γράφει: «ELENI! #EUROVISION’S BEYONCE».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share