Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Πίσω στα παλιά η Ρούλα Κορομηλά!

Τι συνέβη;

29 Ιουνίου 2019 12:26
Πίσω στα παλιά η Ρούλα Κορομηλά!

Στα παλιά φαίνεται πως γύρισε η αγαπημένη Ρούλα Κορομηλά!

Η παρουσιάστρια, πριν από λίγες ημέρες πραγματοποίησε ένα ταξίδι στη Σύρο και βρέθηκε στο σημείο που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ ούτε εκείνη αλλά ούτε και ολόκληρη η Ελλάδα!

Ο λόγος φυσικά για το δημαρχείο του νησιού, στο οποίο η παρουσιάστρια έκανε αρκετές εκπομπές με το Μπράβο,ένα εβδομαδιαίο βραδινό φαντασμαγορικό σόου, που, με κάποιες μικρές αλλαγές διαρκεί έξι χρόνια στο κανάλι και σημειώνει ιδιαίτερα υψηλές τηλεθεάσεις.

Από το Μπράβο "παρήλασαν" εκτός από τις αναρίθμητες εγχώριες προσωπικότητες και εξέχουσες ξένες, όπως ο Ρίκι Μάρτιν, η Μαντόνα και ο Έρος Ραμαζότι. Πολλές από τις εκπομπές του Bravo μεταδόθηκαν από το δημαρχείο της Σύρου στις Κυκλάδες και τον Λυκαβηττό.

Έτσι η παρουσιάστρια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, έκανε ένα story όπου φαίνεται στο δημαρχείο! Δείτε την ανάρτηση:

Θα πάθετε πλάκα: Αυτή είναι η πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων της Ρούλας Κορομηλά!

Θα πάθετε πλάκα! Αυτή είναι η πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων της Ρούλας Κορομηλά! Πραγματικά είναι τέλεια και θα ήθελαν πολύ να είναι στην θέση της!

Η παρουσιάστρια στο παρελθόν φορώντας το μαγιό της και μια διχτυωτή μπλούζα πόζαρε βγάζοντας μια φωτογραφία την οποία στη συνέχεια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Φόντο; Η εντυπωσιακή της πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα!

Δείτε την στο Athensmagazine.gr:

Βέβαια ανέβασε και ένα πρόσφατο βίντεο με φόντο την πισίνα της!

Όπως θα δείτε φαίνεται και η γάτα της που "αράζει" στο τραπέζι!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share