Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Έσκασε βόμβα: Μοντέλο κατηγορεί γνωστό ποδοσφαιριστή για παρενόχληση!

Τι επιπτώσεις θα έχει ο ποδοσφαιριστής;

23 Ιουνίου 2019 20:24
Έσκασε βόμβα: Μοντέλο κατηγορεί γνωστό ποδοσφαιριστή για παρενόχληση!

Σαν βόμβα έσκασε αυτή η είδηση! Μοντέλο τον κατηγορεί ποδοσφαιριστή για παρενόχληση, όταν εκείνη του αρνήθηκε να έρθει στην Ελλάδα.

Κινδυνεύει να τον διώξουν από την Εθνική ομάδα της χώρας του.


Συμπατριώτισσα, του Αμρ Ουάρντα, Μερχάν Κέλερ και γνωστό μοντέλο που εδρεύει στο Κατάρ, δημοσίευσε μηνύματα που της έστειλε ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ στο Instagram.

Έβγαλε στη φόρα μηνύμα που της έστειλε ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ στο Instagram και τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση. Μάλιστα, όχι μόνο τον ίδιο αλλά και τρεις παίκτες, τον Αχμέντ Χασάν Κόκα που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και τους Μαχμούντ Χαμντί Αλ Γουένς και Αϊμάν Ασράφ.

Σύμφωνα με τα μηνύματα τους, ο ποδοσφαιριστής νατην καλεί να έρθει στην Ελλάδα και όταν το μοντέλο του αρνήθηκε εκείνος ενοχλήθηκε.

Μετά το συμβάν, ο Ουάρνα, κινδυνεύει να πάρει αποβολή από την Εθνική Αιγύπτου.

Δύσκολες ώρες για τον Άγγελο Χαριστέα!

Στη θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια του Άγγελου Χαριστέα σήμερα, καθώς πέθανε ο πατέρας του Γιάννης, με την κηδεία να γίνεται αύριο το πρωί στο Στρυμονικό Σερρών.

Τον απρόσμενο χαμό του πατέρα του Γιάννη, σε ηλικία μόλις 64 ετών, θρηνεί από σήμερα το πρωί ο Άγγελος Χαριστέας και η οικογένειά του.

Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα (17/06) στις 11:30 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου, που βρίσκεται στο Στρυμονικό Σερρών, όπου και κατοικούσε ο αποβιώσας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share