Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η συγκινητική γιορτή για τον παρουσιαστή! Το ανατριχιαστικό μήνυμα της συζύγου του!

Η σύζυγός του το στήριγμά του!

22 Μαΐου 2019 08:56
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η συγκινητική γιορτή για τον παρουσιαστή! Το ανατριχιαστικό μήνυμα της συζύγου του!

Ενάμιση χρόνο μετά το τροχαίο που είχε ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης, συνεχίζει να νοσηλεύεται και να προσπαθεί να επανέλθει ο οργανισμός του. Εχτές, ο ίδιος, έκανε μαύρη γιορτή! Το μήνυμα της συζύγου του....

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει μάχη για να μπορέσει μία μέρα να επιστρέψει σπίτι στην οικογένειά του.Βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης με τη σύζυγό του, Εβελίνα Βαρσάμη να είναι συνέχεια στο πλευρό του.

Ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του παρουσιαστή η σύζυγός του πόσταρε στην προσωπική της σελίδα στο facebook κολάζ με φωτογραφίες του κι έγραψε: «Αστέρι μου χρόνια σου πολλά!!! Σε αγαπώ πολύ!!!». Δείτε την σχετική ανάρτηση:

undefined

Πηγή: youweekly.gr

Συγκλονίζει η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη: "Δεν μπορεί ακόμα ούτε να..."

Συγκλονίζει η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη:

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη, συγκλονίζει με τα λόγια της για την κατάσταση της υγείας του άνδρα της ο οποίος ακόμη δεν μπορεί να μιλήσει.

Το τροχαίο του παρουσιαστή είχε σοκάρει τους πάντες.

Η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, με αφορμή την εκδίκαση της αγωγής 3 εκατομμυρίων που κατέθεσε ο 44χρονος παρουσιαστής, μίλησε για την κατάσταση της υγεία του συζύγου της, λέγοντας στη Realnews: «Έχει περάσει ενάμισης χρόνος από το τροχαίο. Από τότε για μένα οι ημέρες κυλούν διαφορετικά. Το κέντρο αποκατάστασης έχει γίνει και για εμάς ένα δεύτερο σπίτι. Ο Κωνσταντίνος κάθε μέρα δίνει έναν αγώνα. Τον δικό του αγώνα, τον οποίο εγώ προσπαθώ να στηρίξω και ως σύζυγος και ως μητέρα».

Κωνσταντίνος Αγγελίδης υγεία

Μάλιστα προσθέτει: «Θα αναφέρω μόνο ότι επί έναν χρόνο προετοίμαζα τον γιο μας, τον Αλέξανδρο, για να συναντήσει τον μπαμπά του. Παρά την υποδειγματική φροντίδα, ο Κωνσταντίνος δεν έχει αναρρώσει. Δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει.

Όμως, ξέρω ότι είναι εκεί. Είναι ένας εξαιρετικός πατέρας και αυτό δεν άλλαξε, ούτε πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Η αγάπη του -αυτό που μετράει περισσότερο- υπάρχει. Κάθε φορά που βλέπει τον Αλέξανδρο, καταλαβαίνω ότι τον αναγνωρίζει και χαίρεται. Τα μάτια του λάμπουν. Μέσα σε όλα αυτά που έχουμε περάσει, το δικαστήριο δεν με “τυφλώνει” συναισθηματικά. Περιμένουμε μόνο να δικαιωθούμε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share