Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Δεν μπορεί να...": Σοκ για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη!

Δύσκολες ώρες

15 Μαΐου 2019 10:55

Δύσκολες ώρες για τον αγαπημένο παρουσιαστή.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης εξακολουθεί να βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, μετά το ατύχημα που είχε με τη μηχανή, χωρίς να μπορεί να λειτουργήσει μόνος ούτε για να ικανοποιήσει τις βασικές ανάγκες της καθημερινότητάς του!

Η γυναίκα του συνεχίζει να στέκεται «βράχος» δίπλα του, δεν έχει φύγει από το πλάι του ούτε στιγμή και βιώνει μαζί του κάθε δυσκολία.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και προσωπικός φίλος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Χάρης Λεμπιδάκης, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την κατάσταση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές για την υγεία του παρουσιαστή.

Δείτε στην παρακάτω Gallery τι είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης για την κατάσταση της υγείας του:

«Η συνέχεια και ο καθημερινός αγώνας του είναι δύσκολος. Ο Κωνσταντίνος δεν μπορεί να τραφεί, δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να περπατήσει», ήταν τα πρώτα λόγια του Χάρη Λεμπιδάκη για την κατάστση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη..

«Είναι δύσκολες στιγμές. Περνάει τον δικό του Γολγοθά. Πριν από περίπου ένα δίμηνο συναντήθηκε με τον γιο του, ένα χρόνο και κάτι μήνες μετά το σφοδρό ατύχημα», πρόσθεσε.

Η γυναίκα του συνεχίζει να στέκεται «βράχος» δίπλα του κάνοντας τα πάντα για να αισθάνεται όσο το δυνατόν πιο άνετα.

Τα δυσάρεστα νέα, ωστόσο, ήρθαν από το θέμα της αποζημίωσης που αξιώνει ο γνωστός παρουσιαστής!

«Η εξέλιξη είναι για μία αγωγή που είχε καταθέσει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης πριν από δύο μήνες κατά των υπευθύνων του σφοδρού αυτού ατυχήματος που ζητούσε 2. 796.000 ευρώ και 108.000 ευρώ ανατροφή για τον 8χρονο γιο του μέχρι και το 22ο έτος της ηλικίας του. Δηλαδή περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ. Η εκδίκαση αυτής της αγωγής πήρε αναβολή λίγο πριν το Πάσχα» είπε ο δημοσιογράφος με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Ο Κωνσταντίνος, που μπορεί να ακούσει, μπορεί να συνεννοηθεί με τα μάτια με τον γιο του που τον βλέπει καθημερινά!

Κωνσταντίνος Αγγελίδης εξελίξεις: Ποιος είναι ο πασίγνωστος επιχειρηματίας που του χαρίζει την ζωή;

Ποιος επιχειρηματίας του χαρίζει την ζωή στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη;

Ο Τάκης Τσακίρης, γνωστός επιχειρηματίας των Νοτίων προαστίων και αυτός στον οποίο δούλευε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης την αποφράδα εκείνη ημέρα του τροχαίου, είναι ο άνθρωπος που στηρίζει όσο κανείς άλλος, την οικογένεια του παρουσιαστή.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο συναισθηματικό και ψυχολογικό κομμάτι. Εδώ και έναν σχεδόν χρόνο ο Τάκης Τσακίρης καταβάλλει ένα σημαντικό ποσό στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελίδη κάθε μήνα και τον λογίζει ώς μισθό απέναντι στον φίλο και συνεργάτη του.

Λες και ο Κωνσταντίνος Αγγελίδη είναι στα μαγαζιά του και δουλεύει κάθε μέρα.

Τα χρήματα αυτά βοηθούν πολύ στην συντήρηση της οικογένειας, ενώ καλύπτουν και ένα μέρος των μεγάλων εξόδων που κοστίζει η αποθεραπεία του παρουσιαστή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share