Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Αγωγή-μαμούθ 3 εκατ. καταθέτει η οικογένεια του παρουσιαστή για το σοβαρό τροχαίο!

Τι αναφέρει η δικογραφία;

14 Απριλίου 2019 11:18
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Αγωγή-μαμούθ 3 εκατ. καταθέτει η οικογένεια του παρουσιαστή για το σοβαρό τροχαίο!

Να σταθεί και πάλι στα πόδια του προσπαθεί ο γνωστός παρουσιαστής, Κωνσταντίνος Αγγελίδης, μετά το σοβαρό ατύχημα που έμελλε να του αλλάξει ολόκληρη την ζωή σε λίγα μόλις λεπτά τον Δεκέμβριο του 2017!

Μάλιστα, αύριο, Δευτέρα αναμένεται να εκδικαστεί η αγωγή μαμούθ που κατέθεσε η οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελίδη!

Η σύζυγος του γνωστού παρουσιαστή Εβελίνα μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η οικογένειά της στην εφημερίδα RealNews!

Όπως αναφέρεται στο δικόγραφο, ο παρουσιαστής και η οικογένειά του ζητούν αποζημίωση περίπου 3 εκατομμυρίων ευρώ καθώς πλέον ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, δεν είναι δυνατόν να εργαστεί.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα τόσο οι ανάγκες του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, όσο και της οικογένειας του είναι μεγάλες σε οικονομικό επίπεδο αφού τα έξοδα για την αποκατάσταση της υγείας του είναι τεράστια.

«Υπέστην και συνεχίζω να υφίσταμαι σωματικούς πόνους, ψυχική και σωματική ταλαιπωρία, άγχος για τη μελλοντική πορεία της υγείας μου και έχω περιέλθει σε δυσμενέστατη ψυχολογική κατάσταση, ιδίως λόγω της μόνιμης, ισόβιας και μη αναστρέψιμης αναπηρίας μου.

Συνεχίζω να έχω επιπλοκές απο διάφορες μολύνσεις η προκειμένου να πραγματοποιηθούν αναγκαίες θεραπείες αναγκάζομαι να εισάγομαι συνέχεια στα νοσοκομεία. Αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα,.αδυνατώ να αυτοεξυπηρετηθώ, αφού ούτε καν να σιτιστώ μόνος μου δεν μπορώ.

Όλα τα ανωτέρω δυσμενή προς την υγεία και σωματική μου ακεραιότητα συνέβησαν σε πολύ νεαρή ηλικία (μόνο 43 ετών) και μάλιστα στη χρονική περίοδο που ήμουν στο απόγειο της καριέρας μου. Δε θα μπορέσω να έχω ποτέ ξανά ομαλή κοινωνική και οικογενειακή ζωή.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Δεν θα μπορέσω να έχω ουσιαστική επικοινωνία με την σύζυγό μου. Δεν θα μπορέσω να έχω ξανά επαγγελματική εξέλιξη. Έχω καταστεί μόνιμα ανάπηρος με πλήρη αδυναμία μετακίνησης αυτοσυντήρησης και επικοινωνίας με το περιβάλλον (…) Έχω πλήρη έκπτωση των νοητικών μου λειτουργιών. Σε γενικές γραμμές, έχω γίνει φυτό», αναφέρει μεταξύ άλλων στην αγωγή του!

Ο παρουσιαστής λοιπόν ζητά 2.796.000 ευρώ, ενώ η σύζυγός του 108.000 ευρώ για την ανατροφή του 8χρονου παιδιού τους μέχρι να συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας του.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, η Εβελίνα κάνει ό,τι μπορεί για να στέκεται με δύναμη ψυχής στον Γολγοθά που ανεβαίνει ο σύζυγός της ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα καθώς συνεχώς παρουσιάζει ενδονοσοκομειακές μολύνσεις που πάνε πίσω την αποκατάστασή του.

Η υπόθεση εκδικάζεται στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αύριο. Δείτε τα παρακάτω βίντεο για όσα γράφονται στη δικογραφία, όπως παρουσιάστηκαν στην εκπομπή Έλα χαμογέλα...

Κωνσταντίνος Αγγελίδης εξελίξεις: Ποιος είναι ο πασίγνωστος επιχειρηματίας που του χαρίζει την ζωή;

Ποιος επιχειρηματίας του χαρίζει την ζωή στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη;

Ο Τάκης Τσακίρης, γνωστός επιχειρηματίας των Νοτίων προαστίων και αυτός στον οποίο δούλευε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης την αποφράδα εκείνη ημέρα του τροχαίου, είναι ο άνθρωπος που στηρίζει όσο κανείς άλλος, την οικογένεια του παρουσιαστή.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο συναισθηματικό και ψυχολογικό κομμάτι. Εδώ και έναν σχεδόν χρόνο ο Τάκης Τσακίρης καταβάλλει ένα σημαντικό ποσό στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελίδη κάθε μήνα και τον λογίζει ώς μισθό απέναντι στον φίλο και συνεργάτη του.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης εξελίξεις: Ποιος είναι ο πασίγνωστος επιχειρηματίας που του χαρίζει την ζωή;

Λες και ο Κωνσταντίνος Αγγελίδη είναι στα μαγαζιά του και δουλεύει κάθε μέρα.

Τα χρήματα αυτά βοηθούν πολύ στην συντήρηση της οικογένειας, ενώ καλύπτουν και ένα μέρος των μεγάλων εξόδων που κοστίζει η αποθεραπεία του παρουσιαστή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share