Μικαέλα Φωτιάδη – Γιάννης Μπορμπόκης: Το πρωτότυπο προσκλητήριο για την βάφτιση του γιου τους!

Η Μικαέλα Φωτιάδη και ο Γιάννης Μπορμπόκης θα βαφτίσουν τον γιο τους και στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» στον ALPHA είδαμε το προσκλητήριο!
Όλες οι λεπτομέρειες!
Η πρώην παίκτρια του GNTM θα βαφτίσει στις 19 Μαΐου στη Ρόδο τον γιο της, ενώ νονός θα είναι το μοντέλο Στβ Η όμορφη Μικαέλα και ο σύντροφός της Γιάννης Μπορμπόκης αποφάσισαν να βαφτίσουν τον μοναχογιό τους στο νησί των ιπποτών με νονό το γνωστό μοντέλο Στηβ Μιλάτος!
«”Κυριακάτικη εφημερίδα. Ανακοινώθηκε και επισήμως η πολυαναμενόμενη βάπτιση του Μπορμπόκη junior που είχε απσχολήσει τα Μ.Μ.Ε στο παρελθόν”!
Την Κυριακή το μεσημέρι λοιπόν στις 19 Μαΐου ο μικρός θα… βουτήξει στην κολυμπήθρα!», αναφέρει το προσκλητήριο! Πότε θα γίνει ο γάμος του ζευγαριού;
Πηγή: youweekly.gr
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το πήρε απόφαση! – Η ηθοποιός αποκάλυψε πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας! (Video)
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA«Μετά τα μεσάνυχτα» και αποκάλυψε πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.
Τι είπε η ηθοποιός, επίσης, για τη βάφτιση των παιδιών της;






0 ΣΧΟΛΙΑ