Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Σία Κοσιώνη: "Προχωράμε μπροστά..."! Το μήνυμα όλο νόημα της δημοσιογράφου!

Η ανάρτησή της!

29 Απριλίου 2019 10:50
Σία Κοσιώνη:

"Προχωράμε πάντα μπροστά...", ήταν το μήνυμα της Σίας Κοσιώνη!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, πόσταρε μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που πραγματικά μας έκανε να λιώσουμε...

Η Σία Κοσιώνη την Κυριακή του Πάσχα, όπου ήταν και η ονομαστική της εορτή, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη και το παιδάκι τους! Μια φωτογραφία που ξετρέλανε τους πάντες.

"Να είμαστε γεροί, να αγαπάμε πολύ και να προχωράμε πάντα μπροστά.Ευχαριστώ πολύ για τις αμέτρητες ευχές.Χρόνια πολλά σε όλους", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα!

Πασίγνωστη παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ ποζάρει με την λαμπάδα του γιου της! - Η πιο τρυφερή φωτογραφία!

Ποια παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ ποζάρει όλο χαρά δίπλα στην λαμπάδα του γιου της και μας εύχεται καλό Πάσχα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram;

Ο λόγος φυσικά για την όμορφη Σία Κοσιώνη, η οποία θέλησε να στείλει τις δικές της ευχές για το φετινό Πάσχα ανεβάζοντας μία... τρυφερή φωτογραφία με την λαμπάδα του γιου της, Δήμου.

Η Σία Κοσιώνη έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας: "Η πιο ωραία λαμπάδα της ζωής μου είναι η πρώτη της δικής του! Καλή Ανάσταση σε όλους!"

Οι διαδικτυακοί φίλοι της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ, έσπευσαν να στείλουν τις ευχές για Καλό Πάσχα τόσο, στην ίδια όσο και στην οικογένειά της.

Σία Κοσιώνη: «Είμαι αλλού... » - Το αινιγματικό μήνυμα της παρουσιάστριας που μας ξάφνιασε!

Η Σία Κοσιώνη είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο λαμπερές και εντυπωσιακές παρουσιάστριες στην ελληνική τηλεόραση!

Η δημοσιογράφος και κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει αποδείξει ότι είναι μία επαγγελματίας που έχει δώσει το δικό της στίγμα στον χώρο!

Ωστόσο, η ίδια δεν φοβάται να τσαλακωθεί και να μας δείξει κάτι άλλο πέρα από την σοβαρή της εικόνα, που άλλωστε προστάζει και η θέση της ως κεντρική παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων!

Η Σία Κοσιώνη ασχολείται ενεργά με τα social media και πολύ συχνά φροντίζει να μας ενημερώνει για την καθημερινότητα της, αλλά και τα απρόοπτα που της τυχαίνουν!

Η αλήθεια είναι ότι η Σία Κοσίωνη με την συγκεκριμένη της ανάρτηση με λεζάντα «Είμαι αλλού... » μας ξάφνιασε !

Δείτε και μόνοι σας τι εννοούμε και θα καταλάβετε!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share