Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Όντως; Ο ηθοποιός με τα ναρκωτικά κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες!

Έχει φιγουράρει αρκετές φορές στα πρωτοσέλιδα...

21 Απριλίου 2019 10:26
Όντως; Ο ηθοποιός με τα ναρκωτικά κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες!

Κι όμως, αρκετοί είναι οι ηθοποιοί, οι οποίοι έχουν μπλέξει με ναρκωτικά. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό, έχει γίνει σάλος και με έναν ηθοποιό που εντοπίστηκε τύφλα από τα ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας!

Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλοι διάσημοι ηθοποιού, που έχουν παραδεχτεί την εξάρτησή τους και έχουν εξομολογηθεί σκηνικά που μας αφήνουν άφωνους.

Ένα από αυτά είναι και του διάσημου ηθοποιού Charlie Sheen! Ο ηθοποιός, ο οποίος και έχει φιγουράρει αρκετές φορές σε πρωτοσέλιδα, πριν χρόνια είχε σοκάρει με τη δήλωσή του ότι είχε καταρρεύσει μπροστά στις κάμερες.

"Μακάρι να με είχαν καταστρέψει τα ναρκωτικά. Μακάρι να έφταιγε η κοκαΐνη... Ένας ωκεανός βότκα και μια μπανιέρα χάπια. Αλλά δεν ήταν τίποτα από αυτά", δήλωσε ο χολιγουντιανός σταρ και εξήγησε: "Για όλα έφταιγε το μυαλό μου".

Να θυμίσουμε πως ο Charlie Sheen το 2011 απολύθηκε από το επιτυχημένο σίριαλ που πρωταγωνιστούσε, επειδή κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες λόγω χρήσης ουσιών. Άρχισε να λέει ασυναρτησίες και η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο.

Αποκάλυψη: Και δεύτερος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός λιώμα από ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας!

Σοκαρισμένη είναι η ελληνική showbiz από την είδηση που έβγαλε πρώτη η εφημερίδα Espresso την περασμένη εβδομάδα και αφορά πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό, ο οποίος εθεάθη λιώμα από ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας!

Σήμερα στα γραφεία μας μας έφτασε μια ακόμα πληροφορία που σας την μεταφέρουμε γιατί μας έκανε εντύπωση! Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, την μέρα αυτή, στην μηχανή του ζεν πρεμιέ της ελληνικής τηλεόρασης ήταν και ένας επίσης γνωστός συνάδελφός του, με τον οποίο παίρνουν μέρος στην ίδια θεατρική παράσταση!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν φτάσει στα "αυτιά" μας οι δύο πολύ στενοί φίλοι και συνεργάτες, αμέσως μετά το τέλος της παράστασής τους, πριν μερικές μέρες κατανάλωσαν αρκετά γραμμάρια ναρκωτικών στο καμαρίνι τους και εν συνεχεία αποφάσισαν να συνεχίσουν την βραδιά τους σε ένα πολύ γνωστό κέντρο της Αθήνας, ωστόσο τους... πρόλαβαν οι επιδράσεις!

Τύφλα από τα ναρκωτικά ο πρώτος κατέρρευσε, όπως σας έχουμε μεταφέρει μέρες τώρα ενώ μαρτυρίες αναφέρουν πως στην μηχανή υπήρχε και δεύτερος ηθοποιός, ο οποίος ήταν σε καλύτερη κατάσταση αλλά έκανε "μπαμ" πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και αυτός!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share