Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ηθοποιό που ήταν τύφλα από ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας!

Σάλος στην ελληνική showbiz!

20 Απριλίου 2019 15:11
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ηθοποιό που ήταν τύφλα από ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας!

Σοκαρισμένη είναι η ελληνική showbiz από την είδηση που έβγαλε πρώτη η εφημερίδα Espresso την περασμένη εβδομάδα και αφορά πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό, ο οποίος εθεάθη λιώμα από ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας!

Σήμερα στα γραφεία μας μας έφτασε μια ακόμα πληροφορία που σας την μεταφέρουμε γιατί μας έκανε εντύπωση! Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, την μέρα αυτή, στην μηχανή του ζεν πρεμιέ της ελληνικής τηλεόρασης ήταν και ένας επίσης γνωστός συνάδελφός του, με τον οποίο παίρνουν μέρος στην ίδια θεατρική παράσταση!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν φτάσει στα "αυτιά" μας οι δύο πολύ στενοί φίλοι και συνεργάτες, αμέσως μετά το τέλος της παράστασής τους, πριν μερικές μέρες κατανάλωσαν αρκετά γραμμάρια ναρκωτικών στο καμαρίνι τους και εν συνεχεία αποφάσισαν να συνεχίσουν την βραδιά τους σε ένα πολύ γνωστό κέντρο της Αθήνας, ωστόσο τους... πρόλαβαν οι επιδράσεις!

Τύφλα από τα ναρκωτικά ο πρώτος κατέρρευσε, όπως σας έχουμε μεταφέρει μέρες τώρα ενώ μαρτυρίες αναφέρουν πως στην μηχανή υπήρχε και δεύτερος ηθοποιός, ο οποίος ήταν σε καλύτερη κατάσταση αλλά έκανε "μπαμ" πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και αυτός!

ηθοποιός ναρκωτικά

Για ποιον πρόκειται;

Αρχικά να σας αναφέρουμε πως το όνομά του έχει φτάσει στα γραφεία μας και η αλήθεια είναι πως πάθαμε σοκ! Ο συγκεκριμένος ηθοποιός δεν είχε δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα για να σχολιαστεί αρνητικά! Για ευνόητους λόγους όμως και από την στιγμή που καραδοκούν… μηνύσεις όνομα δεν μπορούμε να αναφέρουμε! Ωστόσο θα σας δώσουμε κάποια στοιχεία φωτιά!

Πρόκειται όντως για κούκλο ηθοποιό, νεαρό σε ηλικία αλλά με πλούσιο βιογραφικό! Αυτή την περίοδο παίζει τόσο σε σειρά της ελληνικής τηλεόρασης όσο και σε θέατρο της Αθήνας! Μάλιστα είναι γνωστός για την λατρεία που έχει για τις μηχανές! Πάει κάπου το μυαλό σας;

Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Το δικαστήριο αθώωσε την γνωστή ηθοποιό και τον παρουσιαστή!

Γνωστοί κατηγορούμενοι στην υπόθεση με το σουσάδικο της κόκας στο Κολωνάκι, η οποία εκδικάζεται από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο αθώωσε γνωστή ηθοποιό και το γιο της, που είχαν συμμετοχή στην συγκεκριμένη επιχείρηση, όπως επίσης και άλλη γνωστή ηθοποιός.

ηθοποιός ναρκωτικά

Να σας θυμίσουμε για το Kύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Ο εισαγγελέας προτείνε την πλήρη απαλλαγή του παρουσιαστή και της ηθοποιού!

Αθώος κρίθηκε, επίσης, ένας ακόμη κατηγορούμενος της υπόθεσης...

Μάλιστα, οι συνήγοροι της τελευταίας Σ. Κεχαγιόγλου και Γ. Δρύλλης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την απόφαση ως προς την εντολέα τους.

Η διαδικασία πάντως βρίσκεται σε εξέλιξη με τους υπόλοιπους κατηγορουμένους να ζητούν αυτή τη ώρα την αναγνώριση ελαφρυντικών ενώ αναμένεται εντός της ημέρας η τελική απόφαση του δικαστηρίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share