Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σία Κοσιώνη: Η άκρως... ερωτική φωτογραφία με τρίτο πρόσωπο! Και δεν είναι ούτε ο Μπακογιάννης, ούτε ο γιος της!

Η φωτογραφία που προκάλεσε σάλο!

18 Μαρτίου 2019 12:43
Σία Κοσιώνη: Η άκρως... ερωτική φωτογραφία με τρίτο πρόσωπο! Και δεν είναι ούτε ο Μπακογιάννης, ούτε ο γιος της!

Μια φωτογραφία με τον... έρωτα της, τον αγαπημένο της σκύλο, πόσταρε στο Instagram (όπως έκανε και χτες) η Σία Κοσιώνη με τα σχόλια να πέφτουν βροχή!

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία που κάνει... μουσούδες με τον σκύλο της με την συγκεκριμένη φωτογραφία ωστόσο να μην αρέσει σ όλους!

Δείτε την φωτογραφία καθώς και τα σχόλια που ακολούθησαν:


Σία Κοσιώνη: Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι ο πατέρας της δημοσιογράφου!

Κι όμως η Σία Κοσιώνη, προέρχεται από Κουμμουνιστική οικογένεια...

Ψάξαμε και βρήκαμε ποιος είναι ο πατέρας της κεντρικής δημοσιογράφου του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Η Σία Κοσιώνη, είναι κόρη ενός ιστορικού στελέχους και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κοσιώνη, που γεννήθηκε στον Αλισσό Αχαΐας στις 21 Μαΐου 1934. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην οφθαλμολογία ασκώντας το επάγγελμα του οφθαλμιάτρου.

Εκλέχτηκε βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ τον Ιούνιο του 1989, τον Νοέμβριο του 1989, το 1990, το 2000, και το 2004. Έχει διατελέσει Ε΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής από τις 21 Μαρτίου 2000 έως τον Σεπτέμβριο του 2007. Επίσης ήταν κοινοτικός σύμβουλος της κοινότητας Αλισσού από το 1975 έως το 1982.

Δημοτικός σύμβουλος Πάτρας από το 1982 έως το 2002 και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιδήμαρχος. Από το 1987 έως το 1989 ήταν πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας. Ήταν επίσης μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Προστασίας Τοπίου και Περιβάλλοντος της Πάτρας. Επίσης ήταν μέλος σε πολλές επιτροπές της βουλής. Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2007 αποχώρησε από την πολιτική, και το ΚΚΕ τιμητικά τον έβαλε υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο επικρατείας στην 11η προτελευταία και μη εκλέξιμη θέση. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός πολιτικός και παραδοσιακά έπαιρνε ψήφους πέραν της εκλογικής δύναμης του ΚΚΕ στην Αχαΐα.

Διαβάστε περισσότερα lifestyle θέματα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share