Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

"Φωτιά" άναψε ο Βισκιαδουράκης για την Πάολα! - «Άφησε σε σαράντα άτομα...»!

Την έκαψε!

16 Μαρτίου 2019 15:54

"Φωτιά" ανάβει με την δήλωση του ο Θανάσης Βισκιαδουράκης για την Πάολα! Βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και τα αποκάλυψε όλα!

Καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ο ηθοποιός στο «Έλα χαμογέλα« του Open tv "καίει" την Πάολα με την αποκάλυψη του.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, αναφέρθηκε στην αποχώρηση της από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη, καθώς την γνωρίζει από τότε που ήταν ακόμα στη Θεσσαλονίκη και πήγαινε με την παρέα του για να διασκεδάζουν και έχουν καλές σχέσεις.

Δείτε ακόμα ποια διάσημη τραγουδίστρια "άδειασε" την Πάολα!

«Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω αλλά θα το πω… Εγώ πάντα έχω μία επαφή με τους τεχνικούς και πάντα από αυτούς μαθαίνω τον ειλικρινή χαρακτήρα κάποιου συναδέλφου… Κάποια στιγμή, λοιπόν, είδα τους τεχνικούς - γιατί είχαμε τους ίδιους στο "Μαριχουάνα στοπ!"- με την Πάολα και τον Νότη Σφακιανάκη – πολύ χαρούμενους. Και τους ρώτησα «γιατί ρε μάγκες είστε τόσο χαρούμενοι;» και μου απάντησαν: «Να η κυρία Πάολα άφησε σε σαράντα άτομα από ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε όλους για χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο δώρο», είπε "καίγοντας" την μιας και η τραγουδίστρια δεν θέλει να μαθεύεται το γεγονός αυτό, το οποίο κάνει κάθε χρόνο.

Πηγή: youweekly.gr

Χωρισμός "βόμβα" για τον Νότη Σφακιανάκη! Ποιος ο ρόλος της Πάολα;

Επεισοδιακός ήταν ο χωρισμός της Πάολα από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη!

Η τραγουδίστρια δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένη από εκείνον με αποτέλεσμα να θέλει να αποχωρήσει από το νυχτερινό κέντρο.

Οι εξελίξεις που είδαν το φως της επικαιρότητας πολλές!

Ωστόσο, αυτό που ξεκίνησε να απασχολεί τα ΜΜΕ τώρα, είναι μόνο ο Νότης Σφακιανάκης. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο τραγουδιστής ζει μόνιμα τους τελευταίους τρεις μήνες σε πολυτελές διαμέρισμα που άνηκε στην επιχείρηση και βρίσκεται ακριβώς πάνω από το καμαρίνι του, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων του στο μαγαζί και μάλιστα ο λόγος είναι... τρανταχτός!

Όπως φαίνεται, ο Νότης Σφακιανάκης αντιμετωπίζει προβλήματα με τη σύζυγο του Κίλι και θέλουν λίγο χρόνο μακριά ο ένας από τον άλλον.

Πάολα: Δεν άφησε το προσωπικό απλήρωτο! Το τετραψήφιο ποσό που έδωσε!

Η Παόλα αποχώρησε από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη, ρίχνοντας βόμβα στην νυχτερινή Αθήνα!

Ωστόσο η γνωστή τραγουδίστρια πλήρωσε το προσωπικό μετά την αποχώρησή της.
Μπορεί γύρω από το συγκεκριμένο θέμα να ακούστηκαν πολλά, όπως για παράδειγμα η τοποθέτηση της χορεύτριας του Νότη Σφακιανάκη, Κατερίνας Βασιλείου, η οποία έγραψε στα social media πως το Σάββατο δεν πληρώθηκε κανείς και όλα είναι ψέματα!

Σύμφωνα με τον Χάρη Λεμπιδάκη και το newspistol αυτό δεν ισχύσει, καθώς η Πάολα έδωσε 5.000 ευρώ για το προσωπικό!

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Τα χρήματα που δόθηκαν στο προσωπικό του Γκάζι Live είναι 5000 ευρώ και στάλθηκαν χθες το μεσημέρι από στενό συνεργάτη της αγαπημένης τραγουδίστριας. Τα 3000 ευρώ πήγαν σε σερβιτόρους και βοηθούς , τα 1000 ευρώ στις κοπέλες με τα λουλούδια και τα υπόλοιπα στα παιδιά της κουζίνας ( λάντζα – μάγειρες).

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλον τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share