Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το άδειασμα στην Πάολα! - Η απίστευτη ατάκα για τον Νότη Σφακιανάκη! (Video)

Το απίστευτο καρφί στην τραγουδίστρια για το τέλος της συνεργασίας τους!

15 Μαρτίου 2019 13:15
Νατάσα Θεοδωρίδου: Το άδειασμα στην Πάολα! - Η απίστευτη ατάκα για τον Νότη Σφακιανάκη! (Video)

Άδειασε δημόσια την Πάολα, η Νατάσα Θεοδωρίδου στην κάμερα του «Happy Day» στον Alpha για τον άγριο τσακωμό με τον Νότη Σφακιανάκη!

Πέταξε μια απίστευτη ατάκα για το τέλος της συνεργασίας τους με τον Νότη Σφακιανάκη.

Συγκεκριμένα μετά από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αναφέρθηκε στις συνεργασίες της με συναδέλφους και αν έχει σκεφτεί ποτέ να αποχωρήσει από κάποιο σχήμα.

«Καλέ τι λες εσύ ποιος να αποχωρήσει από το δικό μας σχήμα; Νομίζω ναι μου έχει συμβεί να θέλω να αποχωρήσω από κάποιο σχήμα.

Έχουμε κάνει λάθη και αν δεν κάνεις λάθη δεν θα εκτιμήσεις το καλό και το σωστό.

Ο επαγγελματίας μένει μέχρι τέλους σε μία συνεργασία ακόμη και αν θέλει να αποχωρήσει», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο του youweekly.gr

Πάολα-Σφακιανάκης: Τα ουρλιαχτά και ο άγριος τσακωμός!

Βόμβα έπεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά την ανακοίνωση της Πάολα πως παρατάει τον Σφακιανάκη στα κρύα του λουτρού και φεύγει από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσαν μαζί!

Η τραγουδίστρια με μια επίσημη ανακοίνωση δήλωσε πόσο δυσαρεστημένη είναι από την συμπεριφορά του Νότη Σφακιανάκη. Τόσο που αποφάσισε να σπάσει το συμβόλαιό της και να διαλύσει την συνεργασία τους! Τι πραγματικά έγινε όμως και την έφτασε σε αυτό το σημείο; Έχουμε όλο το ρεπορτάζ...

Ένα βράδυ πριν την ημέρα που η Πάολα αποφάσισε να προβεί σε αυτή την ανακοίνωση, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής "Έλα χαμογέλα", της Σίσσυς Χριστίδου, στο OPEN, στο καμαρίνι της Πάολα έλαβε χώρα ένας τεράστιος τσακωμός μεταξύ των δυο!

Ουρλιαχτά και φωνές ακούστηκαν σε όλο το νυχτερινό κέντρο αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης εκπομπής η Πάολα είχε μαζέψει στο καμαρίνι της φίλους και γνωστούς για ένα μίνι παρτάκι και ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος κοιμάται -όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ - στο καμαρίνι του νυχτερινού κέντρου και όχι σπίτι του, ενοχλήθηκε από τις φωνές και τα τραγούδια και πήγε στο καμαρίνι της Πάολα για να ζητήσει εξηγήσεις!

Τότε έγινε και ο μεγάλος καυγάς με τον τραγουδιστή να απαιτεί να διακόψουν το πάρτι και την τραγουδίστρια να μην σηκώνει μύγα στο σπαθί της!

Μάλιστα, αναφέρεται πως οι ατάκες που ακούστηκαν πάνω στον καυγά δεν μπορούν να δημοσιευθούν κάπως γιατί τα λόγια ήταν πολύ.. βαριά!

Για περισσότερες gossip ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share