Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Κατερίνα Στικούδη: Λύγισε on air η τραγουδίστρια! - Η συγκίνηση και τα δάκρυα! (Video)

Γιατί συγκινήθηκε;

6 Μαρτίου 2019 13:28
Κατερίνα Στικούδη: Λύγισε on air η τραγουδίστρια! - Η συγκίνηση και τα δάκρυα! (Video)

H Kατερίνα Στικούδη λύγισε μπροστά στην κάμερα...

Tο νέο της δίσκο Soundtrack παρουσίασε η Κατερίνα Στικούδη και από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης.

Η τραγουδίστρια πρόσφατα είχε εξομολογηθεί τον έρωτα της για τον Βαγγέλη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, και αυτή τη φορά φρόντισε να εξομολογηθεί δημόσια τον ερωτά της, μπροστά στις κάμερες, στον ίδιο τον σύζυγό της.

Χωρίς μάλιστα να μπορέσεις να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά που έχεις κάνει για εμένα. Που είσαι δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, στα όνειρά μου… που είσαι η στήριξή μου.

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ανθρώπους που μας αγαπάνε για αυτό που είμαστε να θέλουν το καλό μας να θέλουν την εξέλιξή μας και να δίνουν τα πάντα για να είμαστε χαρούμενοι…».

Πηγή: youweekly.gr

Κατερίνα Στικούδη: Τα δάκρυα on air για τον άγνωστο θάνατο!

Η Κατερίνα Στικούδη με αφορμή τη συμμετοχή της στο Your Face Sonds Familiar βρέθηκε στο Πρωινό του ANT1!

Η ίδια μίλησε με τη Φαίη Σκορδά τόσο για το ριάλιτι μεταμορφώσεων όσο και για τον γάμο της με τον Βαγγέλη Σερίφη.

«Από την πρώτη στιγμή που άγγιξα τον Βαγγέλη ήξερα τι σημαίνει για μένα… Είναι το στήριγμά μου. Με τον Βαγγέλη συγκατοικούμε πολλά χρόνια», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια ανέφερε με βουρκωμένα μάτια: «Έχουμε περάσει και δύσκολα με τον Βαγγέλη, όπως όταν ήμουν στο Dancing with the stars. Για μένα τότε ήταν μία δύσκολη περίοδος και δεν φάνηκε ποτέ. Η μητέρα του Βαγγέλη ήταν άρρωστη τότε, μετά τη «χάσαμε» και… γίναμε ένα μέσα από τις δυσκολίες».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share