Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Σοκάρει η εμφάνιση πασίγνωστου τραγουδιστή! Στην σκηνή καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι (video)

Ο λόγος για...

21 Ιανουαρίου 2019 15:34
Σοκάρει η εμφάνιση πασίγνωστου τραγουδιστή! Στην σκηνή καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι (video)

Καταχειροκροτήθηκε από το κοινό η δύναμη ψυχής του Φιλ Κόλινς ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή στηριζόμενος σε μπαστούνι και τραγούδησε, καθ′ όλη τη διάρκεια της συναυλίας του, ακινητοποιημένος σε ειδικό κάθισμα.


Ο Βρετανός σταρ της ποπ έδωσε συναυλία στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας και παρά τα κινητικά του προβλήματα ήταν εξαίσιος. Το «Not Dead Yet Tour» -τίτλος που παραπέμπει στην αυτοβιογραφία του που κυκλοφόρησε το 2016- βρίσκει τον Φιλ Κόλινς σε ιδιαίτερα αδύναμη κατάσταση. Η εμφάνιση του 68χρονου σταρ, ο οποίος δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος, μετά τις αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, ήταν σοκ για τους θαυμαστές ενός καλλιτέχνη που απέδειξε ότι η ποπ μπορεί να είναι μουσική αξιώσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σία Κοσιώνη: Απίστευτη απόφαση για τα επαγγελματικά της! Μεγάλη ανατροπή!

Η τελευταία πρωτότυπη δισκογραφική δουλειά του, το «Testify», κυκλοφόρησε το 2002, που σημαίνει ότι έχει την ίδια ηλικία με τον γιο του, Νικ, ο οποίος ήταν μαζί του στη συναυλία, παίζοντας ντραμς. Και μπορεί η φωνή του να έχει χάσει τη δύναμη της, ωστόσο η ερμηνεία του ειδικά στις μπαλάντες ήταν συναρπαστική και 40.000 άτομα του έδειξαν με τον πιο σαφή τρόπο την αγάπη τους.

Δείτε βίντεο από την εμφάνιση του:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share