Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δείτε πως είναι σήμερα ο Σαρμπέλ, 12 χρόνια μετά την Eurovision! (photos)

Πως είναι και τι κάνει σήμερα ο τραγουδιστής;

8 Ιανουαρίου 2019 14:30
Δείτε πως είναι σήμερα ο Σαρμπέλ, 12 χρόνια μετά την Eurovision! (photos)

Τον Σαρμπέλ τον αποθέωσε το κοινό μέσα από την συμμετοχή του στην Eurovision με το τραγούδι «Γεια σου Μαρία» το 2007. Ο τραγουδιστής κατάφερε να λάβει την 7η θέση και κάπως έτσι ξεκίνησε την μεγάλη καριέρα του στην μουσική.

Για επτά χρόνια ήταν το "χρυσό" αγόρι της διασκέδασης και της δισκογραφίας με αρκετά τραγούδια του να γίνονται επιτυχίες. Την πρώτη του εμφάνιση την έκανε το 2004 κυκλοφορώντας το πρώτο του CD με γενικό τίτλο, τον τίτλο του τραγουδιού "Σε πήρα σοβαρά" όπου είδε μεγάλη επιτυχία. "Χρυσός" έγινε το 2005 με τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο "παράξενο αγόρι".

Το 2008, στο αποκορύφωμα της καριέρας του, ο τραγουδιστής μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου το 2014 παντρεύτηκε τη γυναίκα της καρδιάς του, Ελπίδα Τούμα και ασχολείται με τη μουσική, το θέατρο και την αρχιτεκτονική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυστήριο και ανατροπή στην δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη: Όχι μόνο την είχαν ξανάβι@σει αλλά και την…

Σήμερα, ο Σαρμπέλ παραμένει γοητευτικός όπως τότε, καθώς δεν έχει αλλάξει καθόλου στην εξωτερική του εμφάνιση. Ο φακός του Youweekly.gr τον απαθανάτισε στο Έναστρον, να ποζάρει χαμογελαστός με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και μας ήρθαν στο μυαλό παλιές αγαπημένες επιτυχίες.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share