Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Αποκλειστικές φωτογραφίες! "Τσακώσαμε" την Ελένη Τσολάκη σε πανηγύρι της Νάξου!

Το διασκέδασε και με το παραπάνω!

12 Αυγούστου 2018 12:45
Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Ελένη Τσολάκη, τη νέα σεζόν, θα αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης μιας απογευματινής εκπομπής στον Alpha.

Συμπαρουσιαστής της θα είναι ο καλός της φίλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, ενώ η ομάδα θα πλαισιώνεται και από άλλα πρόσωπα.

Έτσι λοιπόν, η παρουσιάστρια του Alpha, θέλησε να ξεκουραστεί πριν ξεκινήσει η απαιτητική σεζόν που βρίσκεται μπροστά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαράδεκτο περιστατικό: Τον «πάρκαραν» μαζί με τα αυτοκίνητα! Η Οδύσσεια ενός ανθρώπου με αναπηρικό αμαξίδιο (Photo)

Η ίδια,μαζί με τον σύζυγός της, Παύλο Πετρουλάκη,βρέθηκαν στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, την Νάξο. Είναι γνωστό πως η Ελένη Τσολάκη λατρεύει τον χορό, όπως φυσικά θυμάστε, την ενότητα της στο "Happy Day", που κάθε πρωί ξετρέλαινε τον κόσμο με τις χορευτικές της κινήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχώρηση βόμβα από τον ΣΚΑΙ! Εκτός το πιο δυνατό όνομα!

Χθες λοιπόν, η παρουσιάστρια, βρέθηκε σε ένα πανηγύρι, στον Κινίδαρο της Νάξου, για να απολαύσει από κοντά ένα καλοκαιρινό νησιώτικο γλέντι, μαζί με τον δημοσιογράφο του Alpha, Βασίλη Γρηγορόπουλο,όπου κατάγεται από το νησί!

Όπως θα δείτε και από τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Athensmagazine.gr, φαίνεται πως το απόλαυσε, αφού δεν έκατσε στην καρέκλα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share