Σάββατο, 28 Μαΐου 2022

Πάσχα στην Αμερική με την κόρη της έκανε η Ματθίλδη Μαγγίρα! Οι τρυφερές φωτογραφίες στα social media!

Η 16χρονη κόρη της μένει μόνιμα εκεί!

11 Απριλίου 2018 13:30
Πάσχα στην Αμερική με την κόρη της έκανε η Ματθίλδη Μαγγίρα! Οι τρυφερές φωτογραφίες στα social media!

Η Ματθίλδη Μαγγίρα πέρασε το Πάσχα με την κόρη της, Λήδα Φόστερ στην Αμερική!

Η Νέα Υόρκη είναι το μέρος όπου πηγαίνει σχολείο η 16χρονη κόρη της, αφού ο πατέρας της έχει αμερικάνικη καταγωγή!

Η Ματθίλδη Μαγγίρα στηρίζει στην απόφαση της να εγκαταλείψει την Ελλάδα και σε κάθε ευκαιρία την επισκέπτεται ώστε να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο που περνούν χωριστά!

Η ίδια μάλιστα σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει τους λόγους που η Λήδα αποφάσισε να μείνει στη Νέα Υόρκη λέγοντας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο άνεσης!

«Η Λήδα θα μείνει μόνιμα εκεί, συνεχίζοντας το σχολείο της στη Νέα Υόρκη. Είναι πολύ χαρούμενη, γιατί κάνει μια καινούργια αρχή. Είναι μεγάλη αλλαγή, καθώς πηγαίνει στην άλλη της πατρίδα, που αγαπά εξίσου και της αρέσει πολύ. Καλώς ή κακώς, έχει και το αμερικανικό DNA μέσα της. Πήγε, γιατί δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη από το ελληνικό σχολείο.

Φοιτούσε στο μουσικό σχολείο Αλίμου, όπου υπέστη –και δεν είναι η μόνη– bullying από κάποιους καθηγητές. Υπάρχουν και ορισμένοι που είναι εξαιρετικοί, αν και ελάχιστοι.

Πάρα πολλούς, εγώ δυστυχώς τους κατατάσσω στους κακούς εκπαιδευτικούς. Θα έπρεπε να γίνεται αξιολόγηση για το ποιοι διδάσκουν τα παιδιά μας, γιατί δεν μπορεί κάθε προβληματικός να «βγάζει» τα ψυχικά και προσωπικά του θέματα στα παιδιά των άλλων, δημιουργώντας τους πρόβλημα ή ωθώντας τα να μισήσουν ένα μάθημα που ενδεχομένως τους άρεσε πριν εκείνος αναλάβει να τους το διδάξει. Κι επειδή, αν θέλουμε να λέμε ότι έχουμε πολιτισμό, πρέπει πρώτα να δώσουμε έμφαση στην παιδεία μας, νομίζω ότι αναφέρω κάτι πολύ βασικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Βρέθηκε πτώμα στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με εκείνη!

Το παιδί μου έφυγε αρκετά νωρίς εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Θα ήθελα να έφευγε στα 18, όχι στα 15 του. Με πονάει. Δεν είναι εύκολο. Είμαι μάνα. Όμως από την άλλη, την καταλαβαίνω. Δε θα μπορούσα να τη σταματήσω από το να ακολουθήσει το όνειρό της. Αν ήταν ευχαριστημένη εδώ από το σχολείο, δε θα έφευγε».

Μητέρα και κόρη πόζαραν μαζί σε εκκλησία στην Αστόρια και το χαμόγελό τους τα είπε όλα! Δείτε την τρυφερή τους ανάρτηση:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα από τον γιατρό του Κωνσταντίνου Αγγελίδη! «Δεν θα μπορέσει να μιλήσει μέχρι...»

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share