Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο άνεσης!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει απόψε; Διάσημοι ή Μαχητές;

11 Απριλίου 2018 11:05
Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο άνεσης!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών!

Χτες μετά από μια βδομάδα απουσίας το Survivor επέστρεψε στους δέκτες σας και μαζί οι Διάσημοι στις επιτυχίες απολαμβάνοντας το τρομερό έπαθλο του πασχαλινού τραπεζιού!

Το χθεσινό παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους Διάσημους να γεμίζουν τα στομάχια τους και μαζί και την ψυχολογία τους εν όψει της δύσκολης συνέχειας, καταφέρνοντας αρχικά να αφήσουν πίσω τους το καλό κλίμα που είχε δημιουργηθεί με πρωταγωνιστή τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο!

Ποια ομάδα κερδίζει;

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν το πρόγραμμα έχει ανακατατάξεις, καθώς όπως αναφέρουν αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρχει αποχώρηση και σήμερα θα έχουμε αγώνισμα για το έπαθλο άνεσης!

Ποιο θα είναι αυτό; Θα το μάθουμε σήμερα με την σίγουρη διαρροή που σας μεταφέρει σε καθημερινή βάση το Athensmagazine.gr κάθε βράδυ! Πάμε τώρα στα αγωνιστικά! Σήμερα λοιπόν έχουμε αγώνισμα για το έπαθλο άνεσης, με τους Μαχητές να βρίσκονται στην δύσκολη θέση να αγωνιστούν χωρίς το δυνατό τους χαρτί, την Μελίνα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Επίδομα - ανάσα 200 ευρώ προς όλους τους...

Οι Διάσημοι από την άλλη υπολογίζουν σε όλους τους παίκτες τους και δείχνουν να είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη! Ωστόσο αυτό θα επιβεβαιωθεί μετά την διαρροή, αφού το πρωί βγάζουμε ένα αρχικό συμπέρασμα από όλα τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια και δεν πρόκειται για διαρροή!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Βρέθηκε πτώμα στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με εκείνη!

Υ,Γ,: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 το βράδυ θα σας μεταφέρει σίγουρη διαρροή με νικητή, σκορ και έπαθλο!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share