Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εσπευσμένα στην Αθήνα η Ελένη Μενεγάκη: Γιατί διέκοψε τις διακοπές της η παρουσιάστρια; (video)

9 Ιουλίου 2017 15:08
Εσπευσμένα στην Αθήνα η Ελένη Μενεγάκη: Γιατί διέκοψε τις διακοπές της η παρουσιάστρια; (video)

Στα «Αποκαλυπτικά» σχολίασαν τις εξελίξεις αναφορικά με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, η λαμπερή παρουσιάστρια επέστρεψε έσπευσμένα στην Αθήνα, αφήνοντας πίσω στην Άνδρο τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά, προκειμένου να διαχειριστεί το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν για να «αναστήσει» τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της.

Μπορεί να τελείωσε η εκπομπή της, αλλά οι καλοκαιρινές διακοπές της δεν εξελίσσονται όπως ίσως θα περίμενε. Οι συσκέψεις που γίνονται είναι απανωτές, και η παρουσιάστρια βλεπει κόσμο, προκειμένου να ανανεώσει το πάνελ της. Αυτό που πυροδότησε την επιστροφή της από τις διακοπές της, ήταν έτσι κι αλλιώς ο γάμος του Σάκη Ρουβά και η κηδεία του Μίνωα Κυριακού. Η Ελένη είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη εν όψει της νέας σεζόν, καθ’ ότι φέτος κάθε άλλο παρά κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κίνηση ματ της Βασιλικής Αγιαννοπούλου μετά τις δηλώσεις του Βασάλου! Το μήνυμα στον πατέρα του και η ανάρτηση "κόλαση"!

Από τους παλιούς της συνεργάτες, αυτοί που πήραν πράσινο φως για του χρόνου είναι οι Τάσος Τεριάκης, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και Φωτεινή Πετρόγιαννη. Εκείνη που φαίνεται ότι δεν θα είναι του χρόνου είναι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία φαίνεται ότι πλήρωσε τη νύφη. Αναφορικά με την Ελένη Γελαλή και τον Γρηγόρη Γκουντάρα, η Ελένη είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη αναφορικά με το μέλλον τους στην εκπομπή, ενώ από την εκπομπή θα αποχωρήσει, όπως όλα δείχνουν, και η Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ τον δρόμο της επιστροφής φαίνεται πως παίρνει η Άση Μπήλιου. Δέιτε το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share