Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

Έβαλε τα μακαρόνια στο τηγάνι και μετά από 20 λεπτά όλοι έγλειφαν τα δάχτυλά τους

Απίθανη συνταγή - Δοκιμάστε την

22 Σεπτεμβρίου 2020 14:30
Έβαλε τα μακαρόνια στο τηγάνι και μετά από 20 λεπτά όλοι έγλειφαν τα δάχτυλά τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr έχει να σας προτείνει μια εύκολη, γρήγορη και λαχταριστή συνταγή για μικρούς και μεγάλους. Φτιάξτε μακαρόνια μέσα σε 20 λεπτά και θα μας θυμηθείτε. Αν πάλι, δε θέλετε να φάτε μακαρόνια, δείτε εδώ συνταγή για τυρόπιτα σουφλέ.

Δείτε αναλυτικά τα υλικά και την εκτέλεση, παρακάτω:

Υλικά:

  • 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 500ml ζωμό (κότας ή λαχανικών)
  • 250ml γάλα
  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • 250γρ. σπαγγέτι
  • 100γρ. τριμμένη παρμεζάνα
  • αλάτι, πιπέρι, λάδι και μαϊντανό

Εκτέλεση:

  • Πρώτα τσιγαρίστε το σκόρδο στο τηγάνι με λίγο λάδι.
  • Όταν πάρει χρώμα ρίξτε το ζωμό και το γάλα.
  • Μετά το βούτυρο.
  • Ρίξτε τα μακαρόνια ωμά μαζί με αλάτι και πιπέρι.
  • Και αφήστε τα να μαγειρευτούν.
  • Μόλις πάρουν βράση χαμηλώστε τη φωτιά, ανακατέψτε καλά και σκεπάστε με το καπάκι.
  • Ανακατεύετε καλά κάθε 5 λεπτά για να μην κολλήσουν τα μακαρόνια.
  • Στο σημείο όπου είναι al dente και τα υγpά έχουν σχεδόν εξατμιστεί (περίπου 15-20 λεπτά), προσθέστε την παρμεζάνα.
  • Τέλος, προσθέστε και μαϊντανό και ανακατέψτε καλά.

Δείτε και το βίντεο με τις αναλυτικές οδηγίες:

Έβαλε τα μακαρόνια για όλο το βράδυ σε ένα μπολ με νερό - Μόλις δείτε το λόγο θα εκπλαγείτε

Τα μακαρόνια είναι ένα φαγητό που αγαπούν όλοι. Οι μικροί κυρίως λόγω γεύσης και οι μεγάλοι επειδή είναι ένα φαγητό που ετοιμάζεται πολύ γρήγορα. Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν αν το γεύμα σας ήταν έτοιμο ακόμη πιο γρήγορα;

Το Athensmagazine.gr, συχνά σας φέρνει μυστικά και κόλπα για απογειώσετε τα μακαρόνια σας, δείτε εδώ το κόλπο για να μην λασπώσουν ποτέ ξανά. Αυτή τη φορά, σου βρήκαμε το κόλπο για να έχεις έτοιμα μακαρόνια μέσα σε μόλις 60 δευτερόλεπτα. Πώς θα το καταφέρεις αυτό;

μακαρόνια νερό

Θα είσαι ικανός να βράσεις τα μακαρόνια σου μέσα σε 1 λεπτό αν τα βάλεις από την προηγούμενη νύχτα σε ένα μπολ με νερό, όπως κάνουμε και με τα φασόλια.

Την επόμενη μέρα θα είσαι ικανός να φας τα μακαρόνια σου πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι συνήθως γιατί θα ετοιμαστούν πολύ πιο γρήγορα.

 

Γεύση & Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share