Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020

Έριξε μπανάνες και αυγά σε ένα μπολ και τα ανακάτεψε - Θα τρέξετε να το κάνετε

Η καλύτερη επιλογή για το καλοκαίρι

22 Μαΐου 2020 09:07
Έριξε μπανάνες και αυγά σε ένα μπολ και τα ανακάτεψε - Θα τρέξετε να το κάνετε
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Αγαπάτε τα pancakes, αλλά τα αποφεύγετε γιατί είναι παχυντικά; Σας βρήκαμε την πιο υγιεινή συνταγή για να τα απολαμβάνετε χωρίς τύψεις!

Αν θέλετε κάτι όμορφο, ξεχωριστό και γρήγορο τότε δοκιμάστε αυτήν την καλοκαιρινή συνταγή που χρειάζεται κυρίως αυγά και μπανάνες.

Θα κολλήσετε και θα τα μαγειρεύετε μόνο με αυτόν τον τρόπο από εδώ και πέρα. Αν θέλετε ωστόσο να το απολαύσετε και οι θερμίδες δεν σας απασχολούν καθόλου, δοκιμάστε αυτό το σουφλέ με pancakes και σοκολάτα.

Δείτε με προσοχή το βίντεο και δοκιμάστε το:

Έβαλε τέσσερα αυγά σε παγωμένο νερό - Δείτε γιατί και θα το κάνετε αμέσως (Video)

Έβαλε τέσσερα αυγά σε παγωμένο νερό. Μπορείτε με αυτή την κίνηση να καταλάβετε πόσο φρέσκα είναι τα αυγά σας. Λάθος σχετικά με τα αυγά μπορούμε να κάνουμε ακόμη και στην αποθήκευσή τους, δείτε εδώ για ποιο λόγο δεν πρέπει να τα βάζετε στη θήκη του ψυγείου.

Και… μπόνους δείτε τρεις απίστευτους τρόπους για το τηγάνισμα και το καθάρισμά τους. Δείτε το βίντεο:

Φτιάχνετε τα ποσέ αυγά σας σε σκέτο νερό; Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορείτε να κάνετε!

Τα αυγά είναι από τα πιο θρεπτικά γεύματα που μπορεί να καταναλώσει κανείς και ειδικά να συμπεριλάβει στο πρωινό του μιας και είναι γεμάτα ενέργεια και είναι ένα τρόφιμο που θα σε χορτάσει. Όλα αυτά βέβαια αρκεί να καταναλώνονται με μέτρο γιατί αν το παρακάνετε θα έχετε τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

Οι πιο διαδεδομένες τεχνικές μαγειρέματος ενός αυγού είναι ή βραστό ή τηγανητό. Τα τελευταία χρόνια όμως, παρατηρείται μια ιδιαίτερη προτίμηση και στα αυγά ποσέ, ένα γεύμα που δεν είναι και τόσο εύκολο να πετύχεις. Διορθώνοντας όμως ένα μικρό αλλά σημαντικό λάθος που κάνεις τότε σίγουρα θα πετύχεις το τέλειο ποσέ αυγό που θα ζήλευε ακόμη και σεφ.

αυγά

Ποιο είναι αυτό το λάθος; Βράζετε τα αυγά σας σε σκέτο νερό με αλάτι. Κι αυτό δεν είναι το μόνο λάθος που μπορείτε να κάνετε μαγειρεύοντας ένα αυγό, δείτε εδώ για ποιο λόγο δεν πρέπει να σπάτε τα αυγά στη μέση για να χωρίσετε τον κρόκο από το ασπράδι. Η σωστή τεχνική λοιπόν είναι στο νερό που βράζει να ρίξετε ένα κουταλάκι ξύδι. Αν ακολουθήσετε αυτόν τον τρόπο θα έχετε το πιο τέλειο και γευστικό ποσέ αυγό που πραγματικά θα σας κάνει να καμαρώνετε για τις μαγειρικές σας δεξιότητες.

 

Γεύση & Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share