Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Η πιο γρήγορη πίτσα που έχετε φτιάξει - Έχει μόνο 2 υλικά

Θα σας ξετρελάνει!

21 Απριλίου 2020 15:15
Η πιο γρήγορη πίτσα που έχετε φτιάξει - Έχει μόνο 2 υλικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Διαβάστε και σημειώστε αυτή την συνταγή για πίτσα που θα είναι η πιο νόστιμη που έχετε φάει ποτέ! Για την ζύμη θα χρειαστείτε μόνο δυο υλικά! Βρήκαμε ποια είναι η τέλεια πίτσα σύμφωνα με την επιστήμη! Αν σας αρέσουν και οι πιο ιδιαίτερες πίτσες δείτε και αυτή με την πατάτα!

ΥΛΙΚΑ

  • 400 γρ.αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 400γρ γιαούρτι (2 κεσεδάκια)

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

  • 1 κουτάκι χυμό ντομάτας
  • 2 κ.σ κέτσαπ
  • 2 κ.σ ελαιόλαδο
  • αλατοπίπερο
  • ρίγανη
  • πάπρικα γλυκιά ή καυτερή

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

  • Ότι αλλαντικά και τυριά μας αρέσουν,πιπεριές,μανιτάρι.

γρήγορη πίτσα με 2 υλικά

Εκτέλεση

  • Ζυμώνω όλα τα υλικά μαζί και αφήνω τη ζύμη τυλιγμένη με μεμβράνη να ξεκουραστεί 30 λεπτά.
  • Την απλώνω σε λαδωμένο μεγάλο ταψί του φούρνου με τα χέρια λαδωμένα κι αυτά,και την ψήνω 10 λεπτά στους 180.
  • Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί για τη σάλτσα σ ένα μπολ,βγάζω το ταψί από το φούρνο,απλώνω τη σάλτσα,βάζω ότι άλλα υλικά θέλω και ξαναψήνω για άλλα 15 λεπτά περίπου να ροδοκοκκινίσει.
  • Εξωτερικά είναι τραγανή και μέσα αφράτη! Είναι απλά πεντανόστιμη!

Τυλίγει βραστά αυγά με κιμά και φτιάχνει κάτι φανταστικό!

Σε όλους αρέσουν οι κεφτέδες και τα αυγά, ειδικά όταν είναι τηγανιτά. Τι θα λέγατε λοιπόν στον συνδυασμό αυτών των δύο κλασικών πιάτων; Ενώνονται και δημιουργούν κάτι το εξωπραγματικό! Αν πάλι νηστεύετε, δείτε εδώ τη συνταγή για τα πιο νόστιμα μπιφτέκια λαχανικών χωρίς λάδι.

.Αυτή η συνταγή έχει τις ρίζες της στην Αγγλία και χρονολογείται στο 1700. Είναι στο κατάλληλο μέγεθος και με απίστευτη γεύση. Είναι τέλειο για κολατσιό ή γεύμα. Εδώ έχουμε τη συνταγή για σας. Πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε!

Θα χρειαστείτε:

  • 500γρ χοιρινό κιμά
  • 1 κ.σ Worcestershire σως
  • 1 κ.σ μουστάρδα
  • 2 κ.σ κορνφλάουρ
  • 1/4 κ.σ μοσχοκάρυδο
  • λίγο ψιλοκομμένο φασκόμηλο
  • λίγο ψιλοκομμένο θυμάρι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 6 βρασμένα αυγά
  • λάδι για το τηγάνι
  • τριμμένη φρυγανιά
  • 1 αυγό
  • 1/4 κούπας γάλα
  • 1/2 κούπας αλεύρι

Εκτέλεση

  • Σε ένα μέτριο μπολ βάλτε τη σως, τη μουστάρδα, το κορνφλάουρ, το φασκόμηλο, το θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ανακατέψτε καλά. Σε ένα άλλο μπολ βάλτε τα 6 καλοβρασμένα αυγά.
  • Πάρτε λίγο από το μείγμα του κιμά και τυλίξτε το γύρω από ένα αυγό Κάντε το αυτό για όλα τα αυγά. Αφήστε για 30 λεπτά στο ψυγείο.
  • Σε 3 μικρά μπολ βάλτε, στο ένα αλεύρι, στο άλλο ένα αυγό χτυπημένο με λίγο γάλα και στο 3ο τριμμένη φρυγανιά. Βγάλτε τις μπάλες από το ψυγείο και πανάρετε.
  • Τηγανίστε σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνουν χρυσά, για περίπου 7 λεπτά. Αφήστε τα σε χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει το περιττό λάδι.
  • Κόψτε στη μέση και απολαύστε! Πώς σας φάνηκε;

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:

TAGS
 

Γεύση & Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share