Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τυλίγει ψωμί σε αλουμινόχαρτο - Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει (Video)

Απίθανο

22 Μαρτίου 2020 19:02
Τυλίγει ψωμί σε αλουμινόχαρτο - Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε τι γίνεται όταν τυλίγουμε ένα ψωμί σε αλουμινόχαρτο με το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Επίσης, μπορείτε να δείτε εδώ πώς να φτιάξετε το δικό σας ψωμί, χωρίς ιδιαίτερο κόπο, σε περίπτωση που δεν σας αρέσει η παρακάτω συνταγή.

Κόβουμε το ψωμί κατά μήκος και κατά πλάτος, ώστε να δημιουργήσουμε μικρά τετραγωνάκια, προσέχοντας όμως να μην κόψουμε την κάτω πλευρά της κόρας.

Τοποθετούμε το ψωμί σε ένα αλουμινόχαρτο. Κόβουμε τυρί σε φέτες και τις βάζουμε ανάμεσα στις χαραμάδες του ψωμιού… Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε φρέσκο κρεμμυδάκι, με σκόρδο και βούτυρο.

Αλατοπιπερώνουμε το μείγμα αυτό, και με ένα κουταλάκι το τοποθετούμε ανάμεσα στα τετραγωνάκια του ψωμιού. Τυλίγουμε με το αλουμινόχαρτο το ψωμί, ψήνουμε στους 180οC για 15 λεπτά. Μετά απομακρύνουμε το αλουμινόχαρτο, και ψήνουμε για ακόμα 10 λεπτά. Το αποτέλεσμα, μοναδικό!

Δείτε το βίντεο:

Γύρω από ένα αλουμινόχαρτο τυλίγει σε σχήμα κώνου ένα ζυμάρι -Το τελικό αποτέλεσμα;

Τυλίξτε ζυμάρι γύρω από αλουμινόχαρτο σε σχήμα κώνου και δημιουργήστε κάτι που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ έως τώρα. Είναι απλό και εντυπωσιακό!

Επειδή όπως και να το κάνουμε, το φαγητό που σερβίρεται σε χωνάκι είναι πολύ καλύτερο, θα σας δείξουμε πως να φτιάξετε χωνάκια ψωμιού που μπορείτε να γεμίσετε με ό,τι τραβάει η όρεξή σας, από σαλάτα και ρύζι μέχρι κοτόπουλο!

Η συνταγή είναι πανεύκολη ενώ τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι: άσπρο αλεύρι, ζάχαρη, αλάτι, ελαιόλαδο, μαγιά, γάλα σε σκόνη, ζεστό γάλα και… αλουμινόχαρτο.

Μπορείτε να δείτε εδώ πώς να φτιάξετε το δικό σας ψωμί, χωρίς ιδιαίτερο κόπο, σε περίπτωση που δεν σας αρέσει η παρακάτω συνταγή.

Τυλίγει με αλουμινόχαρτο το σίδερο και ρίχνει πάνω ένα αυγό - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Τι κι αν σου χάλασε η κουζίνα; Για όλα υπάρχουν λύσεις! Όπως ακριβώς λύση βρήκε κι αυτός ο άντρας για να φάει ένα τηγανητό αυγό!

Το αλουμινόχαρτο έχουμε ξαναπεί πως είναι καλός αγωγός της θερμότητας συνεπώς κρατάει τη θερμοκρασία χωρίς να καίγεται! Οι χρήσεις του είναι πολλές, μερικές από τις οποίες ούτε καν γνωρίζαμε και αποδείχθηκαν πραγματικά σωτήριες!

Αυτός ο άντρας τύλιξε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο στο σίδερο και πάνω έριξε ένα ωμό αυγό. Λίγα λεπτά αργότερα είχε το τέλειο τηγανητό αυγό! Η λύση που βρήκε ήταν πραγματικά ευφυέστατη!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες όπως και μερικές ακόμη χρήσεις του αλουμινόχαρτου στο παρακάτω βίντεο:

Και μιας και είπαμε για τις σωτήριες χρήσεις του αλουμινόχαρτου, δες εδώ τι θα συμβεί αν σφίξεις στο χέρι σου ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share