Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Eurovision 2023: Τα...έχωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος - «Ήμαρτον! Το 4άρι στην Κύπρο είναι...»

Κόλαφος ο παρουσιαστής

14 Μαΐου 2023 11:59
Eurovision 2023: Τα...έχωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος - «Ήμαρτον! Το 4άρι στην Κύπρο είναι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Eurovision 2023: Τα...έχωσε για τα καλά ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τον τελικό του μουσικού διαγωνισμού και πήρε θέση για το 4άρι που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του MEGA «Χαμογέλα και πάλι» για το 4άρι που έδωσε η ελληνική επιτροπή στην Κύπρο στην Eurovision 2023.

«Η Κύπρος θα έπρεπε να είναι στην πρώτη πεντάδα. Ο Andrew είναι φωνάρα, με ένα κομμάτι πιασάρικο και απλά ντυμένος, όχι καρναβάλι. Μπράβο στον κόσμο που έδωσε 12άρι. Έχουμε συνηθίσει να δίνουμε εμείς 12άρι στην Κύπρο και οι Κύπρος 12άρι σε εμάς. Δεν το κάνουμε μόνο εμείς. Το κάνουν οι Σκανδιναβοί μεταξύ τους, το κάνουν οι Δαλματικές ακτές κλπ.

Εγώ διαφωνώ με αυτό, αλλά υπάρχει. Σε ένα πολύ καλό τραγούδι της Κύπρου, το καταδικάζουμε με 4; Εγώ όταν πήγα με την Άνοιξη, ήταν στίχοι, μουσική και ερμηνεία μοναδικά, μας το έλεγαν οι ξένοι και βγαίνει τότε η Κύπρος και δίνει 10, όταν έχει δώσει σε κουτσά άλογα, σε ανύπαρκτα κομμάτια 12», τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Σήμερα, σε μια Κύπρο, η οποία βγήκε με αέρα, κόντρα στα λάθη τα δικά μας, σαν να θέλει να συνεχίσει τη λαθολογία η ΕΡΤ. Είδα την εκπομπή να ξεκινάει, πριν μπει η εικόνα, “Victor, το μουσικό σου ταξίδι μόλις αρχίζει” αντί να πει “Victor, το μουσικό σου ταξίδι φροντίσαμε μόλις να τελειώσει”, γιατί είναι ευθύνη της ΕΡΤ» πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε στην συνέχεια: «Το 4άρι στην Κύπρο είναι άδικο και ιδιαίτερα όταν δίνουν 12άρι στο Βέλγιο. Ήμαρτον! Επειδή στην ΕΡΤ η σκιά του Victor βαραίνει, το έχετε καταστρέψει το παιδί. Είναι ακραιφνώς δικιά σας επιλογή! Η ελληνική επιτροπή βγάζει τον Victor να μας εκπροσωπήσει και δίνει 4 στην Κύπρο. Δεν ξέρω αν είναι οι ίδιοι ή όχι. Αν όχι, είναι χειρότερο, γιατί είναι πολλοί, άρα είναι μεταδοτικό, άρα είναι πανδημία στην ΕΡΤ. Βγάζει τον Victor και δίνει 4 σε μια τραγουδάρα της Κύπρου. Αν είναι δυνατόν! Η ΕΡΤ, που την πληρώνουμε κιόλας».

Τέλος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε: «Οι επιτροπές είναι εκ του πονηρού, μέχρι βαθιά νυχτωμένες».

 

Ροή ειδήσεων

Share