Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

32χρονη Ελίζα: "Θα μείνω έγκυος από τον αδερφό του άνδρα μου για να τον αναγκάσω να είμαστε μαζί"

Μια αληθινή ιστορία που συγκλονίζει!

14 Δεκεμβρίου 2020 14:05
32χρονη Ελίζα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Ελίζας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open.

Η 32χρονη Ελίζα είναι παντρεμένη 6 χρόνια και ο άντρας της έχει έναν ετεροθαλή αδερφό με τον οποίο τον τελευταίο καιρό έχουν φτιάξει τις σχέσεις του και ο οποίος τώρα μένει μαζί τους. Από τις πρώτες μέρες άρχισε να τον βλέπει διαφορετικά, καθώς ένιωθε τέτοια έλξη που δεν μπορούσε να την εξηγήσει.

Έγινε κάτι μεταξύ του και ενώ στην αρχή εκείνος έδειχνε ότι ήθελε να υπάρχει κάτι, μετά από λίγο καιρό άλλαξε γνώμη και της είπε ότι νιώθει τύψεις. Μάλιστα ανέφερε πως θα φύγει από το σπίτι, αλλά "έβαλε" τον άνδρας της να τον πείσει να μην φύγει.

Πλέον, προσπαθεί να τον χωρίσει από την κοπέλα που έχει και παράλληλα προσπαθεί να τον προσεγγίσει ερωτικά προκειμένου να μείνει έγκυος και να είναι μαζί.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Διαβάστε μία ακόμα αληθινή ιστορία από την εκπομπή του Open

35χρονη Ζωή: "Βάζω λόγια στην αδερφή μου για να μην κάνει παιδί, επειδή τα έχω με τον άνδρα της"

Η 35χρονη Ζωή έχει παράλληλη σχέση με τον άνδρα της αδερφή της πριν παντρευτεί με την αδερφή της και μάλιστα ο λόγος που παντρεύτηκαν ήταν για να μπορούν οι δυο τους να είναι μαζί. Πλέον όμως, η αδερφή της θέλει να κάνει παιδί, αλλά η Ζωή δεν το ανέχεται. Έτσι, λοιπόν άρχισε να της βάζει λόγια προκειμένου να μην κάνουν.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share