Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

Εύα, 18 ετών: "Είπα ψέματα στο αγόρι μου για την αδερφή μου και..."

Αληθινή ιστορία

13 Οκτωβρίου 2020 19:51
Εύα, 18 ετών:
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 18χρονης Εύας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 18χρονη Εύα είχε μια σχέση από την Γ’ Γυμνασίου, με την οποία χώριζαν αλλά τα ξαναέβρισκαν. Το αγόρι της με την αδερφή της δεν είχαν καλή σχέση, επειδή η αδερφή της δεν είναι φρόνιμη στη δική της σχέση. Το πρόβλημα είναι πως του είπε ψέματα για να κάνει μια χάρη στην αδερφή της και αυτός το έμαθε και τη χώρισε.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

Αθηνά, 50 ετών: " Εμπόδισα τη σχέση της κόρης μου επειδή είναι..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 50χρονης Αθηνάς, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η κόρη της 50χρονης Αθηνάς ήθελε να κάνει κάτι με έναν χωρισμένο που έχει παιδί, οποίος πήγε στη δουλειά της ως συνεργάτης, προκειμένου να περάσει καλά, αλλά εκείνη την εμπόδισε.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

Κωνσταντίνα, 20 ετών: «Η 63χρονη γιαγιά μου μιλά με άλλον άνδρα δείχνοντάς του δικές μου φωτογραφίες»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 20χρονης Κωνσταντίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 20χρονη Κωνσταντίνα βλέποντας μηνύματα στο κινητό της 63χρονης γιαγιά της διαπίστωσε πως μιλάει με άλλον άντρα 20 χρόνια μικρότερο και μάλιστα στέλνει φωτογραφίες της Κωνσταντίνας αντί για της ίδιας.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share