Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

37χρονη Λίζα: "Έχω ερωτευτεί τον συνάδελφο του άνδρα μου από την... φωνή του"

Αληθινή ιστορία!

18 Ιουλίου 2020 09:22
37χρονη Λίζα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 37χρονης Λίζας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Λίζα είναι 37 ετών. Στο γραφείο που δουλεύει ο σύζυγός της αυξήθηκε η δουλειά και αναγκάστηκαν να πάρουν έναν καινούργιο υπάλληλο. Ο καινούργιος υπάλληλος δεν ξέρει ακόμα καλά τη δουλειά και κάποιες φορές παίρνει τηλέφωνο στο σπίτι. Μία από αυτές τις φορές σήκωσε η Λίζα το τηλέφωνο και μόλις η Λίζα άκουσε την φωνή του τα έχασε. Έχει πολύ αισθησιακή φωνή αυτός και θέλει να ρωτήσει η Λίζα τα κορίτσια του «The booth» αν τους έχει συμβεί κάτι τέτοιο, χωρίς να έχουν δει κάποιον να τους αρέσει τόσο πολύ μόνο και μόνο από την φωνή.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Σπυριδούλα, 23 ετών: "Φοβάμαι μην με απατήσει το αγόρι μου επειδή..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 23χρονης Σπυριδούλας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 23χρονη Σπυριδούλα έχει σχέση εδώ και έναν χρόνο. Είναι γενικά ντροπαλή και δεν έχει πολλές εμπειρίες με τα αγόρια, ούτε έχει προχωρήσει σε ερωτική πράξη. Τις προάλλες, έγινε ένα περιστατικό με το αγόρι της, που την έφερε σε δύσκολη θέση. Ήταν μαζί σινεμά και εκεί που βλέπαν ταινία άρχισε να την χαϊδεύει και να την φιλάει. Εκείνη ντρεπόταν και του ζήτησε να κάτσουν φρόνιμα γιατί τους έβλεπε ο κόσμος. Αλλά αυτός συνέχισε μέχρι που η Σπυριδούλα του είπε απότομα να σταματήσει και εκείνος νευρίασε. Τσακωθήκαν και της είπε ότι τον έχει κουράσει αυτή η στάση απέναντί του. Η Σπυριδούλα νιώθει αμήχανα και φοβάται ότι μπορεί εκείνος να την απατήσει επειδή δεν τον ικανοποιεί σε εκείνον τον τομέα.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

27χρονος Βασίλης: "Θέλω να γνωρίσω την κοπέλα μου στην μάνα μου αλλά είναι..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 27χρονου Βασίλη όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Ο Βασίλης, 27 ετών, ζει στην Γερμανία και έχει σχέση με κοπέλα Γερμανίδα και συζούν κιόλας. Θέλει να προχωρήσει μαζί της και να την γνωρίσει και στους γονείς του αλλά είναι προβληματισμένος για το πως θα αντιδράσουν.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Σοφία 28 ετών: "Το αγόρι μου μυρίζει άσχημα..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 28χρονης Σοφίας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Σοφία, είναι 28 ετών και έχει σχέση εδώ και 7 μήνες. Το τελευταίο διάστημα όμως το αγόρι της της έβγαλε ένα κουσούρι, μυρίζουν οι μασχάλες του.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share